Essence 24ever Ink Liner review

Binnen het assortiment van Essence vind je een heleboel fijne eyeliners terug waaronder ook de nieuwe Essence 24ever Ink Liner.

Natuurlijk heb ik deze nieuwe eyeliner getest want ik ben altijd op zoek naar zwarte eyeliners die veel kleur afgeven en goed blijven zitten.

Is deze eyeliner dé budgetproof eyeliner waar ik al eeuwen naar op zoek ben of is het het nét niet? Je leest het hier!

Dit zegt Essence over hun nieuwe 24ever Ink Liner:

“Intense, diepzwarte looks in slechts één lijn – dit is mogelijk dankzij de 24ever ink liner.

Het intense zwart omlijst het oog met een zijden matte finish en blijft tot wel 24 uur lang zitten. Dankzij de accurate, stabiele punt en de vorm voor een goede grip kan de eyeliner makkelijk langs de wimperlijn worden geleid.”

Als zo’n omschrijving je niet over de streep trekt, dan weet ik het ook niet meer! Als Essence een langhoudende gitzwarte eyeliner belooft moet je die natuurlijk proberen!

Zoals je kunt zien hebben ze zeker niet gelogen over de stabiele punt bij de Essence 24ever Ink Liner. Je ziet gelijk al dat de punt zeer stevig is, dit is dan ook de reden dat het product zo’n goede vorm houdt als je de eyeliner wilt zetten.

Dankzij de stabiele punt krijg je ook een mooie kleurverdeling. De eyeliner is meteen van in het begin zeer intens en blijft ook mooi zwart naarmate je de lijn verder trekt.

De applicator en de formule zijn dus alvast goedgekeurd maar hoe zit het met dat andere selling point: de houdbaarheid?

Ook die is zeker niet slecht en al helemaal niet voor die prijs. Als ik hem vergelijk met andere eyeliners bij de drogisterij, dan merk ik toch wel dat deze Essence 24ever Ink Liner een stuk langer blijft zitten.Ik heb persoonlijk nogal snel last van tranende ogen waardoor mijn winged eyeliner snel loslaat. Bij eyeliners van L’Oréal of Maybelline merk ik dat mijn eyeliner na een uur of drie al begint te vervagen.

Met deze 24ever Ink Liner zie ik dat effect pas na een uur of 6-7 gebeuren. Het is dus niet de meest waterproof eyeliner op de markt maar hij blijft best wel goed zitten, vooral in vergelijking met duurdere eyeliners.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een betaalbare eyeliner met een stevige punt, een fantastische dekking en een goede houdbaarheid, dan moet je bij de Essence 24ever Ink Liner zijn.

Is het dé allerbeste eyeliner op de markt die een volledige dag blijft zitten? Nee, dat helaas niet. Maar het is wel een eyeliner die enorm fijn in gebruik is en veel beter blijft zitten dan de gemiddelde (duurdere) eyeliner bij de drogist.

De Essence 24ever Ink Liner kost € 2,89 en is verkrijgbaar bij Boozyshop en Kruidvat.

Heb jij al eens een eyeliner van Essence geprobeerd?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?