Essence Coconut Kiss lip peeling review

Als je vaak last hebt van droge velletjes op je lippen is een lip peeling ideaal om deze velletjes weg te krijgen. Een goed voorbeeld hiervan is de nieuwe Essence Coconut Kiss lip peeling.

Met deze peeling, oftewel lipscrub, haal je alle losse en droge velletjes zo weg. Ideaal als voorbereiding op lipbalsem of lipstick.

Ik heb het product inmiddels goed kunnen testen en in dit artikel vertel ik er meer over! Als je benieuwd bent naar de Essence Coconut Kiss lip peeling, lees dan zeker verder.

Een goede lipscrub is onmisbaar als je graag lipstick draagt. Zeker als je vaak matte lipsticks draagt is het belangrijk om je lippen goed te hydrateren, te verzorgen én te scrubben.

Met een lipscrub zorg je ervoor dat alle dode huidcellen (en dus ook alle lelijke velletjes) verwijderd worden van je lippen. Je kunt het zelf maken met wat olie en suiker maar je kunt ook kiezen voor gemak en er eentje kopen.

Een van mijn favoriete lipscrubs op dit moment is de Essence Coconut Kiss lip peeling.

De Essence Coconut Kiss lip peeling is een product dat ik iedereen kan aanraden, voor zowel jong als oud.

Allereerst heeft deze lipscrub een fántastische kokosnootgeur die je meteen een tropisch gevoel geeft. Heerlijk tijdens de lente en zomer, zeker nu we waarschijnlijk toch niet op reis mogen.

Daarnaast bestaat deze peeling niet alleen uit de typische scrubdeeltjes maar zit er ook een verzorgend aspect aan verbonden. Deze peeling bevat namelijk ook 10% amandelolie.

De combinatie van de scrubdeeltjes en de amandelolie zorgt voor superzachte lippen die de hele dag gehydrateerd en zacht blijven aanvoelen.

De scrubdeeltjes zijn niet te grof waardoor je je lippen niet gaat beschadigen. Sommige peelings bevatten grove of scherpe deeltjes die de lippen juist gaan beschadigen i.p.v. helen.

Bij de Essence Coconut Kiss lip peeling heb je daar gelukkig geen last van! Er zitten nét genoeg scrubdeeltjes in om goed te scrubben maar niet zo veel dat ze pijn gaan doen.

En natuurlijk kunnen we het belangrijkste punt niet vergeten: de prijs. De Essence Coconut Kiss lip peeling kost slechts € 2,39 wat natuurlijk echt geen geld is!

In ruil krijg je een heerlijk geparfumeerde lipscrub die de lippen ontdoet van droge velletjes en die de huid daarna ook nog voldoende blijft hydrateren.

Er valt verder niet veel over te zeggen, het is gewoon echt een fantastisch product en voor die prijs mag je het echt niet laten.

Zelf proberen? Je vindt deze lip peeling bij Kruidvat (zowel online als in de winkel)!

Scrub jij je lippen?

Share:

2 Comments

  1. May 19, 2020 / 11:07 am

    Ik vind deze niet prettig vanwege de kokos geur.

  2. May 19, 2020 / 11:40 am

    Het is heel fijn om om de zoveel tijd je lippen te scrubben, zo lekker vooral in wisselende periodes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?