web analytics

Essence Coconut Kiss lip peeling review

Als je vaak last hebt van droge velletjes op je lippen is een lip peeling ideaal om deze velletjes weg te krijgen. Een goed voorbeeld hiervan is de nieuwe Essence Coconut Kiss lip peeling.

Met deze peeling, oftewel lipscrub, haal je alle losse en droge velletjes zo weg. Ideaal als voorbereiding op lipbalsem of lipstick.

Ik heb het product inmiddels goed kunnen testen en in dit artikel vertel ik er meer over! Als je benieuwd bent naar de Essence Coconut Kiss lip peeling, lees dan zeker verder.

Essence Coconut Kiss lip peeling productfoto

Een goede lipscrub is onmisbaar als je graag lipstick draagt. Zeker als je vaak matte lipsticks draagt is het belangrijk om je lippen goed te hydrateren, te verzorgen én te scrubben.

Met een lipscrub zorg je ervoor dat alle dode huidcellen (en dus ook alle lelijke velletjes) verwijderd worden van je lippen. Je kunt het zelf maken met wat olie en suiker maar je kunt ook kiezen voor gemak en er eentje kopen.

Ik vind het zelf gewoon het simpelst om er eentje aan te schaffen in de winkel. Zo heb je er altijd eentje bij de hand op het moment dat je lippen het het meest nodig hebben.

Doorheen de jaren heb ik heel wat lipscrubs geprobeerd maar mijn favoriet van het moment is zeker deze Essence Coconut Kiss lip peeling.

Essence Coconut Kiss lip peeling coconut beauty

De Essence Coconut Kiss lip peeling is een product dat ik iedereen kan aanraden, voor zowel jong als oud.

Allereerst heeft deze lipscrub een fántastische kokosnootgeur die je meteen een tropisch gevoel geeft. Heerlijk tijdens de lente en zomer, zeker nu we waarschijnlijk toch niet op reis mogen.

Daarnaast bestaat deze peeling niet alleen uit de typische scrubdeeltjes maar zit er ook een verzorgend aspect aan verbonden. Deze peeling bevat namelijk ook 10% amandelolie.

De combinatie van de scrubdeeltjes en de amandelolie zorgt voor superzachte lippen die de hele dag gehydrateerd en zacht blijven aanvoelen.

Essence Coconut Kiss lip peeling inhoud

De scrubdeeltjes zijn niet te grof waardoor je je lippen niet gaat beschadigen. Sommige peelings bevatten grove of scherpe deeltjes die de lippen juist gaan beschadigen i.p.v. helen. Hierdoor kunnen je lippen gaan bloeden of gaat het al snel irriteren.

Bij deze lip peeling heb je daar gelukkig geen last van! Er zitten nét genoeg scrubdeeltjes in om goed te scrubben maar niet zo veel dat ze pijn gaan doen.

En natuurlijk kunnen we het belangrijkste punt niet vergeten: de prijs. De Essence Coconut Kiss lip peeling kost slechts € 2,39 wat natuurlijk echt geen geld is!

In ruil krijg je een heerlijk geparfumeerde lipscrub die de lippen ontdoet van droge velletjes en die de huid daarna ook nog voldoende blijft hydrateren.

Er valt verder niet veel over te zeggen, het is gewoon echt een fantastisch product en voor die prijs mag je het echt niet laten!

Zelf proberen? Je vindt deze lip peeling bij Boozyshop en Kruidvat voor € 2,49!

Scrub jij je lippen?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

2 Comments

  1. May 19, 2020 / 11:07 am

    Ik vind deze niet prettig vanwege de kokos geur.

  2. May 19, 2020 / 11:40 am

    Het is heel fijn om om de zoveel tijd je lippen te scrubben, zo lekker vooral in wisselende periodes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?