Essence Daily Dose Of Love eyeshadow palette review

Tijdens de laatste assortimentsvernieuwing lanceerde Essence weer een aantal schattige oogschaduwpaletjes.

Deze nieuwe “Essence Daily Dose Of” palettes bevatten 9 gepigmenteerde oogschaduwkleuren en komen in een duurzame verpakking.

In totaal zijn er drie verschillende palettes waaronder ook deze roze Essence Daily Dose Of Love. In dit artikel laat ik dit palette graag aan jullie zien!

Binnen het nieuwe Essence assortiment vind je in totaal drie nieuwe Daily Dose Of… palettes terug. Zo heb je o.a. het Daily Dose Of Energy vol gouden en oranje tinten maar je hebt ook een Daily Dose Of Power met vooral blauwe en groene kleuren.

Het palette dat mij echter meteen aansprak was het Essence Daily Dose Of Love palette.

Dit doosje bevat vooral roze en neutrale tinten waardoor het het perfecte palette voor iedere dag is zonder dat het meteen saai of eentonig wordt.

Zoals je kunt zien bevat het Essence Daily Dose Of Love eyeshadow palette in totaal negen kleuren. De oogschaduw komt in verschillende finishes waaronder mat, shimmery, satin en glitter.

Het is met dit doosje dus perfect mogelijk om een complete look te maken. Je kunt het zeer neutraal en draagbaar houden voor overdag maar ook wat extremer maken m.b.v. de glitters.

Over de kwaliteit valt gelukkig ook niet te klagen! De oogschaduw is ietwat poederig maar gelukkig wel heel erg mooi gepigmenteerd.

De glitters geven helaas wel veel fallout maar dit kun je wel zoveel mogelijk beperken door ze aan te brengen met je vinger of door je oogschaduwkwast een beetje nat te maken.

En natuurlijk is niet alleen de inhoud een echte blikvanger, de verpakking is dat ook.

Voor de Daily Dose Of… palettes koos Essence namelijk voor een duurzame verpakking. De verpakking bestaat voor 100% uit gerecycled papier, heeft geen magneten nodig en past dankzij het handige formaat makkelijk in je handtas.

Ondanks de papieren verpakking voelt het palette wel stevig aan dus je hoeft niet bang te zijn om het mee te nemen.

Ik ben zeer enthousiast over dit nieuwe Essence Daily Dose Of Love eyeshadow palette.

Cosmeticamerken komen zó vaak met nieuwe neutrale palettes uit dat het soms wat eentonig en saai wordt. Dit palette vind ik dan wel weer een stuk aantrekkelijker dankzij de speciale shimmers die erin zitten.

Je krijgt een mooi, draagbaar palette met een fijne kwaliteit maar de verrassende twist maakt het toch ook weer wat spannender dan een normaal neutraal palette.

De Essence Daily Dose Of eyeshadow palettes kosten € 4,99 en zijn verkrijgbaar vanaf oktober.

Wat vind jij van dit palette?

1 Comment

  1. September 17, 2020 / 6:30 pm

    Wat een schattig palette zeg! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?