Essence Fall Back to Nature collectie

Het einde van de zomer komt weer in zicht dus het wordt stilaan tijd om de aankomende herfstcollecties te bekijken. Eentje daarvan is de Essence Fall Back to Nature collectie, een collectie geïnspireerd op de rust van de natuur.

Essence Fall Back to Nature

“Boys and girls, fall is back! De tijd van avonden op de bank doorbrengen en series binge-watchen met warme chocolademelk is aangebroken! Of ben je nog niet aan bankhangen toe? Laat je dan inspireren door deze herfsttinten van de nieuwe essence trend edition “fall back to nature” om lekker door de herfstbladeren te struinen, creatieve foto’s te schieten of romantische wandelingen door de natuur temaken. De indian summer nodigt jou uit om te dansen.”

Dit is de omschrijving die Essence aan de collectie geeft. Dit maakt me in ieder geval heel nieuwsgierig! Ik ben zelf namelijk een enorm groot liefhebber van de herfst, gezelligheid en alles wat erbij komt kijken! De collectie zelf ziet er in ieder geval ook heel erg gezellig uit, mede dankzij de mooie tinten en leuke verpakkingen.

Dit zijn alle producten binnen de Essence Fall Back to Nature collectie:

Essence Fall Back to Nature

Eyeshadow palette – € 6,99

01 i love fall most of all

I love extreme crazy volume brown mascara – € 2,89

01 stay natural

Highlighter & Blush palette – € 9,89

01 you’re so beautiFALL

Highlighter & blush brush – € 2,99

Hand & Body Tattoos – € 1,99

Eau de toilette – € 4,99

Geen extreem spannende collectie maar zeker de moeite waard om eens te bekijken. Zelf ben ik voornamelijk benieuwd naar de palettes en naar de eau de toilette.

De Essence Fall Back to Nature collectie is verkrijgbaar van oktober t.e.m. november 2018 en dit bij Kruidvat België en Nederland. We gaan dus nog even geduld moeten hebben!

Wat vind jij van deze collectie?

Share:

1 Comment

  1. August 21, 2018 / 9:49 am

    Ik vind dit echt een hele leuke herfstige collectie! Met name de oogschaduwpalettes vind ik er heel erg leuk uitzien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?