web analytics

Essence Hello, Good Stuff! Face Mist review

Tijdens de laatste assortimentsvernieuwing lanceerde budgetmerk Essence ook een aantal nieuwe vegan producten die bijna volledig natuurlijk zijn.

Ik vertelde eerder al over het Essence Hello, Good Stuff! Face Serum maar ook de Essence Hello, Good Stuff! Face Mist is een compleet nieuw product.

Deze Face Mist hydrateert de huid, fixeert de make-up én verfrist de huid. Daarom kun je dit 3in1 product zowel onder de categorie make-up als huidverzorging plaatsen.

In dit artikel vertel ik er graag meer over!

Essence lanceerde onlangs hun nieuwste Essence Hello, Good Stuff! lijn. Binnen deze lijn vind je uitsluitend vegan, cruelty free producten die voor minstens 90% uit natuurlijke ingrediënten bestaan.

Een van de nieuwe producten binnen deze lijn is de Essence Hello, Good Stuff! Face Mist.

Deze gezichtsmist, bestaande uit watermeloenextract, is een frisse spray die je op verschillende manieren kunt gebruiken.

Allereerst kun je zo’n face mist gebruiken om je gezicht extra te verfrissen en te verzorgen. Deze Essence Hello, Good Stuff! Face Mist werkt namelijk enorm hydraterend voor je huid.

Zeker als je een droge huid hebt kan het echt wel deugd doen om je huid tussendoor even op te frissen met zo’n spray! Ook werkt het verfrissende effect fijn bij een gevoelige huid die snel warm wordt.

Daarnaast kun je de spray ook gebruiken om je make-up te fixeren en om het poederige effect van je make-up te verminderen. Ik vind deze Essence Hello, Good Stuff! Face Mist persoonlijk geen échte setting spray zoals de Urban Decay All Nighter bijvoorbeeld.

Ik zou deze Essence spray eerder vergelijken met een product zoals de MAC Fix+. Perfect om je huid te ‘ontpoederen’ en je make-up natuurlijker te laten ogen maar niet perse geschikt om je make-up langer houdbaar te maken.

De kwaliteit van de spray is voor de prijs ook zeker wel de moeite! De flacon geeft een zachte mist dus je hoeft niet bang te zijn dat er dikke druppels op je gezicht zal krijgen.

Ook het formaat vind ik persoonlijk heel erg handig waardoor je hem makkelijk mee kan nemen. Ik vind het fijn om dit soort sprays mee te nemen als ik doorheen de dag last krijg van een droge huid door de mondmaskers.

Eens deze hele crisis voorbij is lijkt deze spray me ook ideaal om te gebruiken op het vliegtuig want je kunt deze spray gewoon meenemen in je handbagage.

Ik vind de Essence Hello, Good Stuff! Face Mist echt een ontzettend fijn product en al helemaal voor de prijs. Voor deze spray betaal je slechts € 2,99!

Het is niet de allerbeste fixeerspray op de markt maar daar gebruik ik hem dan ook niet voor. Dit is gewoon een heerlijke spray om doorheen de dag je huid even lekker te verfrissen en extra te verzorgen.

Nu we weer continu van de koude lucht naar een warme binnenruimte komen krijgt onze huid het zwaar te verduren. Wat extra hydratatie bieden aan je huid kan dus zeker geen kwaad en met deze spray kan dat lekker snel en makkelijk.

De Essence Hello, Good Stuff! producten zijn ondertussen al te koop via Boozyshop en Kruidvat België.

Lijkt dit product jou iets?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

1 Comment

  1. October 26, 2020 / 10:19 am

    Dit klinkt goed!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?