web analytics

Essence Hello, Good Stuff! Matte & Glow Bronzer

Tijdens de laatste assortimentsvernieuwing lanceerde budgetmerk Essence ook een aantal nieuwe vegan producten die bijna volledig natuurlijk zijn.

Ik vertelde eerder al iets over het Essence Hello, Good Stuff! Face Serum en de Face Mist maar vandaag is de Essence Hello, Good Stuff! Matte & Glow Bronzer aan de beurt.

Dit unieke bronzing poeder met cacaoboter bevat zowel een matte als een shimmery kant én ruikt lekker naar chocolade. In dit artikel vertel ik er graag meer over!

Essence lanceerde een tijdje terug hun nieuwste Essence Hello, Good Stuff! lijn. Binnen deze lijn vind je uitsluitend vegan, cruelty free producten die voor minstens 90% uit natuurlijke ingrediënten bestaan. De nieuwe lijn bestaat uit zowel huidverzorging als make-up.

Een van de nieuwe producten is de Essence Hello, Good Stuff! Matte & Glow Bronzer. De naam van de bronzer doet het al vermoeden: het is een 2-in-1 product met zowel een matte als een shimmery bronzer.

De Essence Hello, Good Stuff! Matte & Glow Bronzer is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: de lichtere 010 Cocoa-Cool en de iets donkerdere 20 Cocoa-Kissed. De bronzer die ik hier laat zien is 010 Cocoa-Cool.

De Essence Hello, Good Stuff! Matte & Glow Bronzer is een zeer uniek product en niet alleen omdat hij twee verschillende bronzers bevat.

Wat deze Hello, Good Stuff! bronzer zo uniek maakt is de toegevoegde cacaoboter. Deze boter zorgt er namelijk voor dat het poeder óntzettend zacht aanvoelt op de huid. Hierdoor hecht het poeder zich niet vast aan een droge huid of aan eventuele velletjes.

Verder geeft het toegevoegde cacaoboter ook een lekkere cacaogeur aan het poeder. Het is een hele zachte geur en je ruikt er niet zo heel veel van dus het is zeker niet storend of irriterend.

Ook de kleur van het product is heel erg mooi. De variant die ik heb is de Essence Hello, Good Stuff! Matte & Glow Bronzer 010 Cocao-Cool, de lichtste variant van de twee.

Zoals je kunt zien is deze bronzer redelijk zacht qua kleur. Zowel de kleur als de pigmentatie zorgen voor een natuurlijk resultaat dat zeker niet too much is. Daarom is de bronzer perfect voor de winter. Het zorgt voor een warme glow aan de huid maar maakt je gelaat zeker niet te bruin.

Doordat het product zo’n warme ondertoon heeft is het wel echt een bronzer en geen contourpowder. Als je wilt contouren ga je best op zoek naar een product met een koele ondertoon.

Ook als je op zoek bent naar een opvallendere bronzer is dit waarschijnlijk niet het product voor jou.

Moest je echter wel op zoek zijn naar een natuurlijk product dat je huid een gezonde, gebronsde kleur geeft zonder je gelijk té bruin te maken, dan moet je deze Essence Hello, Good Stuff! Matte & Glow Bronzer zeker eens proberen.

Ook mensen die meestal ver weg blijven van poeder doordat het de droge huid accentueert zullen dit product met veel plezier kunnen gebruiken! Dankzij het cacaoboter merk je dat het poeder een mooie laag rond de huid legt i.p.v. zich vast te hechten aan droge plekjes.

Benieuwd geworden? Je vindt de Essence Hello, Good Stuff! Matte & Glow Bronzers voor € 3,59 bij Boozyshop en Kruidvat.

Gebruik jij bronzer in de winter?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

1 Comment

  1. December 28, 2020 / 7:43 pm

    Oeh, deze ziet er niet slecht uit! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?