web analytics

Essence Hello, Good Stuff! Sleeping Mask review

Wie overdag te weinig tijd heeft voor een hydraterend maskertje zal zeer blij worden van dit nieuwe Essence Hello, Good Stuff! Sleeping Mask. Dit heerlijke maskertje breng je aan voor het slapengaan zodat je ‘s ochtends wakker wordt met een zachte huid en een stralende teint.

Maar werkt het maskertje ook echt zo goed? Dat vertel ik je in dit artikel!

Hoe werkt een sleeping mask?

Een sleeping mask is een maskertje dat je aanbrengt voor het slapengaan. De nacht is namelijk hét moment waarop je huid zichzelf gaat herstellen en waarbij producten dus extra goed hun werk gaan doen.

Door voor het slapengaan een masker aan te brengen zal je je huid hier nog extra bij kunnen helpen. Het is dus ook effectief de bedoeling dat je een sleeping mask laat zitten en er dus niet afhaalt zoals je bij een gewoon maskertje zou doen.

Het Essence Hello, Good Stuff! Sleeping Mask werkt dus ook zo. Het is de perfecte finishing touch voor elk avondverzorgingsritueel: gewoon aanbrengen na het verwijderen van make-up en het reinigen van het gezicht, en laat de hydraterende stoffen ‘s nachts hun werk doen.

Het Essence Hello, Good Stuff! Sleeping Mask

Sleeping masks zijn over het algemeen veel lichter qua textuur dan een normaal maskertje. Dit doen ze zodat de huid niet plakkerig aan zou voelen tijdens het slapen. Je hoeft met een sleeping mask dus niet bang te zijn dat je aan je kussen zal blijven plakken.

Het Essence Hello, Good Stuff! Sleeping Mask heeft dat gelukkig ook en laat de huid dus niet plakkerig aanvoelen dankzij de lichte geltextuur. Dankzij deze geltextuur trekt het masker ook snel genoeg in.

Het slaapmasker kan alleen of in combinatie met een nachtcrème worden gebruikt. Dit zorgt voor een extra verzorgende boost omdat het masker de actieve ingrediënten vasthoudt zodat ze de huid nog intensiever kunnen voeden.

Ook mensen met een droge en/of gevoelige huid kunnen dit maskertje goed gebruiken want het is volledig parfum, alcohol- en siliconenvrij! Lavendelolie zorgt voor een delicate geur zonder kunstmatig parfum – voor jouw welverdiende schoonheidsslaapje.

Mijn review

Zodra je het maskertje opent komt de heerlijke, ontspannende lavendelgeur je tegemoet. Ik hou persoonlijk ontzettend veel van lavendel omdat het me ‘s avonds altijd in de ‘slaapmood’ krijgt.

Van zodra je het masketje aanbrengt voel je inderdaad dat de textuur lekker licht is en dat het niet te vet of te plakkerig is. Het voelt dus zeer prettig aan op de huid.

‘s Ochtends na het ontwaken voelde mijn huid vrij ‘normaal’. Ze voelde inderdaad wel net ietsje meer ‘plump’ en zachter aan dan op een normale ochtend maar het is ook niet dat het Essence Hello, Good Stuff! Sleeping Mask een énorm verschil maakt.

Het is vooral een fijn product om aan je routine toe te voegen als je huid wel wat extraatjes kan gebruiken. Zeker in combinatie met een nachtcrème kan je de voordelen van het masker zeker voelen, al is het dus geen wondermiddel.

Ik kan het maskertje vooral aanraden als je weinig tijd hebt om overdag een masker aan te brengen of als je op zoek bent naar een heerlijk kalmerend product voor de avond.

Wil je het zelf eens proberen? Het Essence Hello, Good Stuff! Sleeping Mask kost € 3,99 en is vanaf nu verkrijgbaar bij Kruidvat.

Heb jij al eens een sleeping mask geprobeerd?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

1 Comment

  1. September 15, 2021 / 7:52 pm

    Dit klinkt zeker niet slecht! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?