Essence Hello Happiness collectie

De limited editions van Essence zijn altijd wel tof maar de nieuwe Essence Hello Happiness steekt er voor mij toch wel met kop en nek bovenuit. Deze nieuwe collectie van Essence bevat voor de verandering eens geen make-up maar alleen handige beautytools zoals brushes, een brush cleanser én zelfs een tof tasje om alles in op te bergen. In dit artikel vertel ik je graag meer over deze leuke Essence Hello Happiness collectie.

Essence Hello Happiness

Qua drogisterijmerken vind ik Essence echt wel een vooruitstrevend merk. Ze komen altijd met de leukste limited editions en zijn er ook snel bij om duurdere trends te vertalen naar het goedkopere segment. Doordat ze ook nog eens dierproefvrij zijn is het daardoor echt wel een leuk merk waar steeds meer mensen voor kiezen. Dat het dan ook nog eens zo goedkoop is maakt het alleen maar extra leuk!

Hun reguliere assortiment vind ik al zeer fijn en uitgebreid maar de limited editions is het gebied waarop ze echt stralen. Zo dus ook bij deze nieuwe Essence Hello Happiness collectie.

Deze nieuwe collectie bevat namelijk alleen brushes en tools die je make-up applicatie alleen maar beter zullen maken. Alle brushes binnen deze collectie zijn gemaakt van synthetische haren en zijn dus ook volledig cruelty free, hoera!

Essence Hello Happiness

Binnen deze collectie vind je dus een heleboel handige brushes terug, namelijk deze:

 • Duo Eyeshadow Brush – € 2,59
 • Concealer Sponge – € 2,39
 • Strobing Brush – € 3,39
 • Lip Brush – € 1,59
 • Blush & Draping Brush – € 3,39
 • Foundation Brush – € 3,99
 • Contouring Brush – € 3,39

Buiten deze schattige (én fijne) brushes vind je ook nog twee andere producten terug die echt de moeite waard zijn. Allereerst een superlief tasje waarin je je brushes handig op kan bergen om ze mee te nemen. Hierdoor hoef je je brushes niet meer los in je make-up tasje te gooien waardoor het gelijk helemaal vies is. Dit handige tasje kost € 2,99.

Essence Hello Happiness

Ook zit er nog een superfijne brush cleansing soap (€ 2,59) in deze collectie. Het is een vaste zeep die me heel erg doet denken aan de vaste cleanser van de Beautyblender. Hij reinigt de brushes heel snel en secuur waardoor er niks viezigheid meer achter blijft. In combinatie met de synthetische borstels werkt hij echt heel erg goed!

Moest je dus op zoek zijn naar nieuwe brushes maar wil je niet teveel geld spenderen? Of wil je liever je bestaande collectie aanvullen met een aantal fijne producten die je portemonnee geen pijn zullen doen? Dan moet je de Essence Hello Happiness collectie zeker eens bekijken. Niet iedere borstel is even denderend maar over het algemeen (en voor die prijs!) is het echt wel een goede collectie. Vooral de face brushes zijn zeker het proberen waard.

Essence Hello Happiness

De Essence Hello Happiness collectie is exclusief verkrijgbaar bij Etos van januari tot half februari.

Wat vind jij van deze collectie?

3 Comments

 1. Manon
  January 23, 2018 / 12:24 pm

  Leuke kleurrijke kwasten!

 2. Yara
  January 23, 2018 / 1:56 pm

  Wauw, ik word meteen vrolijk van het zien van deze kleurrijke collectie!
  Liefs,
  Yara

 3. January 23, 2018 / 7:08 pm

  de kwasten zien er zo vrolijk uit 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?