Essence How To Make Your Face Glow

Ik ben tegenwoordig nogal lui als het op make-up aankomt en daarom grijp ik vaak terug naar palettes. Bij oogschaduw was dit al langer het gevoel maar nu heb ik sinds kort ook een fijne kit gevonden voor het gezicht. De Essence How To Make Your Face Glow make-up box bevat een blush, bronzer én highlighter en is zeer betaalbaar. Kijk je mee naar dit mooie doosje?

Essence How To Make Your Face Glow

Een tijdje terug kwamen ze bij Essence met dit soort make-up boxen. Geïnspireerd op duurdere merken zoals Benefit maar dan een pak beter betaalbaar! Een box die me gelijk in het oog viel was de Essence How To Make Your Face Glow box. Ik ben gek op mooie blushes en highlighers en als ik ze voor een fijne prijs kan vinden ben ik gelijk enthousiast. In deze box zitten dus een blush, een highlighter en een bronzer.

Essence How To Make Your Face Glow

Over de blush en de bronzer ben ik echt énorm enthousiast! De blush is een frisse en matte roze tint, die bij verschillende huidskleuren mooi zal staan. Het is gewoon zo’n klassieke roze kleur die ervoor zorgt dat je make-up er gelijk fris en fruitig uitziet.

De bronzer is daarentegen vooral geschikt voor mensen met een (zeer) lichte huid, iets waar ik mijzelf uiteraard onder reken. Ik heb vaak moeite met het vinden van een geschikte bronzer omdat alles gelijk te donker of te oranje is. Deze bronzer is daarentegen echt perfect! Hij heeft genoeg pigmentatie maar is niet gelijk te donker en goed op te bouwen, zeker als je een lichte huid hebt.

De highlighter vond ik helaas iets minder maar dat is puur omdat ik echt van een felle highlight hou. Het licht moet echt van m’n wangen weerkaatsen als ik een highlighter draag en dat doet deze helaas niet. Als je van een subtielere highlighter houdt, dan is deze tint waarschijnlijk wel geschikt voor jou.

Essence How To Make Your Face Glow

Voor de prijs ben ik zeker tevreden van deze kit! Zowel de blush als de bronzer gebruik ik meerdere keren per week en als ik naar mijn vriend ga neem ik deze kit áltijd mee. Het is handig, het ziet er leuk uit en de producten zijn zeker hun geld waard.

De Essence How To Make Your Face Glow make-up box kost € 5,99 en is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Wat vind jij van dit doosje?

9 Comments

 1. February 11, 2016 / 8:32 am

  Wat een super leuk en handig kitje!

 2. February 11, 2016 / 9:40 am

  Ziet er inderdaad goed uit. Ik koop dit soort kitjes nooit omdat ik weet dat ik het uiteindelijk toch niet gebruik.

 3. February 11, 2016 / 10:46 am

  Ik vind het er eigenlijk nog best leuk uit zien 🙂

 4. February 11, 2016 / 11:05 am

  Het ziet er inderdaad goed uit!

 5. February 11, 2016 / 4:21 pm

  hij ziet er leuk uit maar het effect is niet WAUW helaas

 6. February 11, 2016 / 7:53 pm

  Oe, jammer dat nou juist de highlighter tegen viel, want ik ben nog opzoek naar goede en betaalbare!

 7. Saraya
  February 11, 2016 / 7:58 pm

  Oo wat een schattige verpakking, de Blush en de Bronzer vind ik er mooi uitzien 🙂
  X

 8. Bibiane
  February 13, 2016 / 9:50 pm

  Zo’n leuke verpakking eigenlijk…. Maar ik gebruik vrijwel nooit zoiets uit een kitje. Heb zo eentje van MAC liggen en die raak ik al amper aan…. :-/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?