Essence Me & My Ice Cream cream blush in 01 Ice Bomb

I love blushes! Mijn collectie blijft maar groeien en ik gebruik ze allemaal met veel liefde. Toch heb ik van roze blushes het meest in mijn collectie en die gebruik ik dan ook het liefst. Kan deze peachy blush van de Essence Me & My Ice Cream collectie misschien toch mijn hartje bekoren?

Essence zegt over deze blush dat het een cream blush is. Ik dacht dat het maar een marketingstunt was want het zag er gewoon echt uit als poeder. Er zaten dezelfde ‘groefjes’ in zoals bij poederblushes dus ik was erg benieuwd waarom Essence het een cream noemde.

En… Ze hadden gelijk! Wat een gekke textuur heeft deze blush. Hij ziet er in de pan uit als poeder, heeft ijskoud als je hem swatcht en voelt aan als een crème MAAR ziet er op je huid weer uit als een poeder. Ik ben serieus in de war door dit product! Vooral het koelende effect vind ik heel speciaal, al is het natuurlijk wel fijn bij warm weer. Ik hou niet zo van de look van cream blushes, ze zien er snel vet uit op mijn huid. Dit product voelt dus wel als een cream blush maar laat mijn huid er gelukkig niet vet uitzien, doordat hij weer poederig wordt op de huid.

De pigmentatie is ook weer top, zeker voor zo’n goedkoop product. De foto is gemaakt door maar een keer over het product te gaan. Ik zou hem waarschijnlijk niet aanbrengen met mijn vingers omdat hij dan zelfs té gepigmenteerd  is, dus ik moet nog even op zoek naar een geschikte brush hiervoor.

Ik heb ondertussen alle producten geprobeerd die ik heb gekocht en ik moet zeggen: dit is toch wel mijn favoriet van alles. Normaal koop ik dit soort producten enkel omdat ze er leuk uitzien (I know, slecht!) en gebruik ik ze amper. Van dit product daarentegen weet ik dat ik hem vaak ga gebruiken omdat ik echt fan ben. Way to go Essence!

Deze cream blush kost € 2,89 en is NU verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Heb jij nog aanraders als het op blushes aankomt?

10 Comments

 1. August 8, 2013 / 7:59 am

  Ik heb deze laten liggen en heb er nu al spijt van 🙁
  Eefje

 2. August 8, 2013 / 1:15 pm

  Mooie blush!

 3. August 8, 2013 / 1:58 pm

  Deze is inderdaad heel mooi!

 4. Marlies
  August 8, 2013 / 2:04 pm

  Deze heb ik ook en hij is echt heel erg mooi!

 5. pretty beauty land
  August 8, 2013 / 2:34 pm

  wauw! mooi hoor!

 6. Shana
  August 8, 2013 / 4:59 pm

  Rare textuur :p
  Normaal draag ik ook liever roze blush, maar deze vind ik ook wel mooi van kleur.

 7. August 8, 2013 / 8:36 pm

  Wauw, ziet er goed uit!

 8. August 9, 2013 / 2:08 pm

  Ziet er goed uit deze blush!

 9. August 12, 2013 / 3:30 pm

  doordat ik jouw artikel heb gelezen, wil ik deze blush nu ook kopen vooral omdat het er natuurlijk uitziet(poederachtig) en vooral het verkoelde effect ben ik benieuwd naar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?