Essence Me & My Ice Cream shimmer pearls

De Essence shimmer pearls waren dé blikvanger van de Me & My Ice Cream collectie. Iedereen kent natuurlijk de Guerlain Méteorites maar 80€ voor wat glitterende bolletjes? Daarom heeft Essence een drugstore dupe in hun zomer trendeditie gestoken. Benieuwd of ze de moeite waard zijn? Lees dan zeker even verder.

Essence Shimmer Pearls

Essence Shimmer Pearls

De Shimmer Pearls komen in een lief, peachy doesje. Het geheel ziet er heel snoeperig uit en past dan ook perfect in deze collectie. Er zitten verschillende kleuren in het doosje: paars, roze, peach, geel en groen. Ze bevatten allemaal enorm veel shimmer.

Essence Shimmer Pearls

Dit is het effect dat je krijgt als je alle bolletjes mengt. Je krijgt een hele lichte (bijna witte) highlighter en van de shimmer zie je wel wat terug, alleen niet zo veel als dat je het op het eerste gezicht zou denken. Al bij al is het nog vrij subtiel. Voor mezelf vind ik hem als highlighter íets te bleek dus ik denk dat ik de lichtroze bolletjes eruit ga halen en vooral paarse en peachy bolletjes ga laten zitten.

Essence Shimmer Pearls

Hier heb ik een paar kleuren apart aangebracht. Vooral de groene en paarse bolletjes zijn vrij gepigmenteerd dus die je kan misschien (met wat moeite) nog wel apart gebruiken. De peachy en gele bolletjes zie je bijna niet en zijn vrij krijterig als je ze aanbrengt.

Essence Shimmer Pearls

Al bij al vind ik het product dus maar mweh. Veel mensen gebruiken de Guerlain Méteorites als all over powder maar deze shimmer pearls vind ik toch net iets té om daarvoor te gebruiken. Ik ga ze waarschijnlijk als highlighter gebruiken en als je een hele lichte huid hebt is dit product wel ideaal daarvoor.

Deze shimmer pearls kosten € 3,39 en zijn NU verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

8 Comments

 1. Shana
  August 14, 2013 / 1:21 pm

  Ik vind het er wel heel leuk uitzien in de verpakking 🙂

 2. Hannah
  August 14, 2013 / 3:08 pm

  Mjeh tegenvaller. Had al meerdere reviews gelezen en iedereen vond m tegenvallen.

 3. August 14, 2013 / 5:36 pm

  als highlighter lijkt deze me erg fijn x

 4. August 14, 2013 / 8:01 pm

  Ik vind ze nogal tegenvallen!

 5. August 15, 2013 / 1:19 pm

  jammer dat Essence niet met 2 variante kwam, een voor de lichte huid en 1 voor de wat donkerdere huidjes

 6. August 22, 2013 / 5:16 pm

  Zijn deze pearls nog te koop? Ik vond ze niet terug in het essence-rekje

  • Amy
   Author
   August 22, 2013 / 8:08 pm

   Hangt af van filiaal tot filiaal vrees ik. Hier waar ik woon waren ze er nog maar ze zijn dus Limited Edition en op = op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?