Essence PAC-MAN collectie blush

Er zijn steeds minder make-upcollecties die mij écht enthousiast krijgen. Ik heb het allemaal al wel een keertje gezien en vaak is het weinig verrassend. Toch zit er gelukkig af en toe nog een collectie tussen waar ik blij van word. De gloednieuwe Essence PAC-MAN collectie is daar een goed voorbeeld van. Ik hou van Essence én ik hou van gamen dus dit is echt een match made in heaven. Mijn favoriete item? De Essence PAC-MAN blush.

Nineties kids zijn er waarschijnlijk mee opgegroeid en ook latere (en vroegere) generaties zijn waarschijnlijk bekend met PAC-MAN. Ik herinner me mijn allereerste computer nog, waarbij ik een floppy disk van PAC-MAN had. Úren heb ik gespendeerd achter mijn PC. Voor mij is PAC-MAN dus een serieus stukje nostalgie.

Toen ik zag dat er een Essence PAC-MAN collectie zou komen werd ik helemaal enthousiast. De collectie staat volledig in het teken van het gele mannetje dat spookjes achterna gaat om op te eten.

Binnen de Essence PAC-MAN collectie vind je een aantal producten terug. Baked highlighters, een oogschaduw palette, een eye mask, kwasten, … Kortom, een zeer complete collectie.

Een van de producten binnen deze collectie is dit schattige Essence PAC-MAN blush palet. Wat meteen opvalt is de schattige verpakking, uiteraard helemaal in het thema van de collectie.

Op de verpakking zien we PAC-MAN terug, net als de drie spookjes. Doordat de verpakking doorzichtig is kun je de inhoud heel makkelijk bekijken, wat zeker een voordeel is in mijn ogen.

Langs de binnenkant van het doosje kun je dezelfde spookjes terugzien met de “game over” melding bij. Wat een origineel en geslaagd idee!

Dit palette bevat vier verschillende blushes, gaande van zacht peach tot opvallend kersenrood. Op zich niet de meest unieke of speciale kleuren maar zeker iets waar veel dames blij mee zullen zijn.

De pigmentatie en kwaliteit van de blushes is best wel goed. Ze zijn niet te opvallend maar ook niet te subtiel, de ideale pigmentatie als je het mij vraagt. Als je ze met een fluffy brushkwast aanbrengt kun je een subtiele, gezonde blos bekomen zonder al teveel moeite.

Iedere blush voelt lekker zacht aan op de huid, iets wat je niet zo vaak terugziet bij budgetmerken. Vaak zijn budgetproof blushes toch aan de ietwat droge kant maar dat is hier dus niet het geval.

Ik ben dus zeer enthousiast over deze Essence PAC-man blush. Allereerst word ik helemaal nostalgisch door de geweldige verpakking, zoiets wil je gewoon in je collectie als je in de 90’s geboren bent.

Ten tweede is de kwaliteit en de kleurselectie ook gewoon goed. Ok, het is niet meteen het meest verrassende of baanbrekende palette maar het is voor zijn prijs zeker een goed product.

Deze Essence PAC-man blush kost € 3,89 en is vanaf september verkrijgbaar bij Kruidvat. Het is een limited edition dus wees er snel bij als je iets wilt scoren want volgens mij gaat dit een zeer populaire collectie worden!

Heb jij PAC-MAN gespeeld vroeger? 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?