Essence Pumpkins Pretty Please herfst 2022

De herfstmake-up van de Essence Pumpkins Pretty Please herfst 2022 collectie is net zo kleurrijk als herfstbladeren. In plaats van flitsende neon- en gedurfde tinten ligt de nadruk van de collectie op natuurlijke nuances met warme ondertonen voor de lippen, ogen en nagels – rood, bruin, oranje en groen zijn de absolute go-to kleuren. En het allermooiste? De herfstkleuren passen echt bij iedereen!

Liefhebbers van een vleugje elegantie kunnen van november tot begin december de volgende producten in het Essence schap terugvinden:

Pumpkins pretty please! eyeshadow palette – € 6,99

Een coole herfstlook is gegarandeerd met de essence Pumpkins pretty please! eyeshadow palette Impressed, Blessed & Pumpkin Obsessed!

Het palet bevat negen hooggepigmenteerde aardetinten met texturen die variëren van mat tot metallic-glanzend tot swirl. Het hoogtepunt? Sommige tinten hebben een pompoenreliëf – voor een echt herfstgevoel!

Pumpkins pretty please! creamy shadow eyeliner – € 2,99

De essence Pumpkins pretty please! creamy shadow eyeliner is zeker niet alleen voor de herfst.

De 2in1 eyeliner met zijn liner brush en zwarte eyelinertextuur kan namelijk volledig individuele looks creëren. Klassiek, extravagant of kunstzinnig – dit unieke product kan het allemaal. Wat is de hotste trend dit najaar Smudged Smokey Eyes: omlijn de ogen in zwart en veeg vervolgens uit – een intense look is gegarandeerd.

Pumpkins pretty please! colour-changing lip oil – € 2,59

Glanzende lippen zijn de ultieme trend dit jaar. De essence Pumpkins pretty please! colour-changing lip oil Pumpkin Kisses & Autumn Wishes is hier perfect voor.

Het zorgt voor glossy lippen in de herfst en tegelijkertijd reageert de textuur tegelijkertijd op de natuurlijke pH-waarde van de lippen en geeft ze een delicate roze tint. En dat is nog niet alles: de formule van de lipolie is verrijkt met pompoenextract en heeft een voedende werking.

Pumpkins pretty please! smoothing lip patch – € 2,39

Volumineuze lippen à la Angelina Jolie? De essence Pumpkins pretty please! smoothing lip patch There’s A New Pumpkin In The Patch! maakt het mogelijk. Ingrediënten als pompoenextract en hydraterend hyaluronzuur zorgen voor perfect verzorgde lippen met een plumping effect. Volle lippen here we go!

Tip: breng ook de essence Pumpkins pretty please! colour-changing lip oil Pumpkin Kisses & Autumn Wishes aan. Het glanzende effect laat je lippen er nog voller uitzien.

Pumpkins pretty please! matte lipstick – € 2,59

De essence Pumpkins pretty please! matte lipstick Sweeter Than Pumpkin Pie zorgt dit najaar voor perfecte lippen met zijn romige, rijke formule. De warme nude tint flatteert alle huidtinten en de intense pigmentatie zorgt voor een zachte, matte finish.

 

Pumpkins pretty please! nail polish – € 1,99

Of het nu voor een date, in het dagelijks leven of voor een feestje is: met de essence Pumpkins pretty please! matte nail polish Autumn Leaves & Pumpkins, Please?.zijn je nagels altijd een blikvanger. De hooggepigmenteerde nagellak in oranje en groen zorgt voor onmiddellijke dekking.

Dankzij het praktische formaat past de flacon daarnaast in elke handtas, zodat je onderweg snel je nagels kunt lakken.

De Essence Pumpkins Pretty Please herfst 2022 is verkrijgbaar van november tot begin december 2022.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?