Essence The NUDE Edition Eyeshadow Palette

Essence heeft bij de laatste assortimentsvernieuwing een aantal eyeshadow palettes gelanceerd. Een daarvan is het Essence The NUDE Edition Eyeshadow Palette.

Dit betaalbare en handzame nude paletje ziet er niet alleen schattig uit maar is ook goed van kwaliteit.

In dit artikel vertel ik er graag meer over! Kijk je mee?

Nude tinten gaan nooit out of style en zullen altijd zeer populair blijven. Ik begrijp heel goed waarom want zelf draag ik 90% van de tijd een bruintint of een natuurlijke kleur.

Het is gewoon zo lekker makkelijk en het best bij iedere gelegenheid. School, werk, een date of een avondje uit: natuurlijke oogschaduw kan áltijd.

Het gloednieuwe Essence The NUDE Edition Eyeshadow Palette is dan ook het ideale palette om in huis te hebben.

Binnen het THE Nude Edition palette vind je 9 verschillende oogschaduwkleuren. Het palette bestaat uit zowel mat, shimmery als satin tinten.

De kleuren variëren van zeer licht tot medium bruin dus echt heel erg donker gaat het palette helaas niet. Het is dus echt een zeer basic palette waar je weinig mis mee kunt doen.

Zoals je kunt zien hoef je echt niet te klagen over de pigmentatie. Alle kleuren voelen superzacht aan op de huid, geven lekker veel pigment af én zijn makkelijk te blenden.

Sommige kleuren durven hun intensiteit iets te verliezen tijdens het blenden maar met een aantal laagjes krijg je zeker een mooi resultaat.

Het palette is daarom ook zeer beginner friendly dus als je nog niet zo goed bent met make-up of pas begint kan ik het Essence The NUDE Edition Eyeshadow Palette zeker aanraden.

Is het het meest revolutionaire palette op de markt? Dat zeker niet. Nude tinten zijn natuurlijk al zó vaak gedaan dat het soms misschien wel wat saai overkomt.

Toch vind ik dit palette zeer fijn in gebruik aangezien de prijs lekker laag is maar de kwaliteit toch wel goed genoeg is.

Als je pas begint met make-up en bang bent om te experimenteren is dit echt hét perfecte palette om aan te schaffen.

Het Essence NUDE Edition palette kost € 3,99 en is verkrijgbaar bij Boozyshop en Kruidvat.

Wat vind jij van dit palette?

4 Comments

  1. April 20, 2020 / 9:30 am

    Op het eerste gezicht inderdaad weer een nude palette zoals er al veel zijn, maar voor die prijs is de kwaliteit wel erg goed. Mooie kleuren en goede pigmentatie!

  2. April 20, 2020 / 1:15 pm

    Echt een prachtige palette en wat een mooie pigmentatie voor die prijs!

  3. April 20, 2020 / 7:38 pm

    Ideaal voor op reid dit palette!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?