Essence travel essentials

Als je op reis gaat of onderweg bent wil je natuurlijk nog wel wat beauty producten mee hebben. Zo gaat dat bij mij toch alleszins want ik wil altijd op alles voorbereid zijn. Je kunt er dan voor kiezen om alles mee te nemen of om gewoon voor de meest belangrijke essentials te gaan. Die laatste categorie is mijn favoriet en als ze ook nog eens in een handig formaatje zijn ben ik helemaal fan! Gelukkig heeft Essence hier aan gedacht met al hun schattige mini’s. In dit artikel zet ik de leukste Essence travel essentials op een rijtje!

Bij Essence vind je veel grote palettes maar ook voor kleine prulletjes kun je goed bij hun terecht. Voor de zomer is dat wel zo handig want dat is veel makkelijker mee te nemen in je tas. Je make-up kun je handig bewaren in deze schattige Make-up Bag (€ 1,99). Ook enorm schattig zijn de hartvormige Concealer & Make-up Sponges (€ 1,99).

Ik weet niet hoe het bij jullie zit maar mijn wenkbrauwen durven nog al eens moeilijk doen doorheen de dag. Zelfs als ik een wenkbrauwgel aanbreng durven er hier en daar al eens wat haartjes omhoog springen. Door zo’n 2in1 lash & brow comb (€ 1,89) mee te nemen kun je ze makkelijk weer in model kammen. Ik vind dit soort borsteltjes ook fijn om mijn Brow Pomade mee door te kammen, zo wordt het resultaat iets natuurlijker en wordt het product mooier verdeeld.

Mijn persoonlijke favorieten zijn de handcrème, de lipbalsem en de slijper. De Glossy Kiss Lipbalm (€ 0,99) had ik al in een rode tint en ik vind hem echt fijn werken. Door de schuinafgesneden applicator is de lipbalsem zeer makkelijk aan te brengen. Hij is echt wel aan de vette kant dus ideaal om de meest droge lippen mee te verzorgen!

Ook de Super Rich Soft Hand Cream (€ 1,59) is enorm verzorgend. Qua substantie kun je hem goed vergelijken met de Shea handcrèmes van L’Occitane, echt lekker dik en verzorgend. Hij ruikt ook nog eens enorm lekker, veel frisser dan de meeste handcrèmes met Shea. Dit is echt wel een budget topper!

Mijn laatste favoriet is de handige Duo Sharper (€ 0,99). De meeste goedkope slijpers zijn open aan de bovenkant, wat totaal niet handig als je zo’n kluns bent als ik. Deze slijper zit goed afgesloten waardoor je hem ook makkelijk mee kan nemen. Ideaal om je lip- of oogpotlood tussendoor mee bij te slijpen!

Wat mag er niet ontbreken in jouw tas?

2 Comments

  1. Christine
    July 10, 2017 / 6:22 pm

    Zo cute! Ik heb altijd lippenbalsem en poeder bij!

  2. July 10, 2017 / 8:38 pm

    Hoe leuk zijn deze essentials! Top blogpost!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?