web analytics

Essence What the fake! Plumping Lip Filler review

Ik herinner mij de allereerste Essence Lip Plumpers nog goed. Het waren mijn allereerste lipproducten aan de start van mijn beautycarrière, toen ik een jaar of 15 jaar oud was. Ze waren toen immens populair maar in feite deden ze eigenlijk niet zo heel erg voor je lippen. 😉

Anno 2021 is Essence weer terug met een nieuwe lipplumper: de Essence What the fake! Plumping Lip Filler. Deze lipgloss zou je lippen voller laten lijken, stevig laten glanzen én ook nog eens verzorgen.

Maar werkt deze Essence What the fake! Plumping Lip Filler nu echt zo goed? Dat vertel ik in dit artikel!

Hoe werkt de Essence What the fake! Plumping Lip Filler?

Lipplumpers bevatten vaak ingrediënten die een verkoelend effect geven aan de lippen. Dit zorgt er vaak voor dat de lippen een beetje gaan ‘opzwellen’ als reactie en daardoor dus ook voller lijken. Dat doet deze van Essence ook!

Daarnaast zit deze lipgloss ook nog eens vol met hyaluronzuur en vitamine E wat ervoor zorgt dat je lippen naast een plumping effect ook worden verzorgd. Daardoor lijken ze niet alleen voller door het plumpen maar voelen en ogen ze dus ook veel gezonder, wat ook weer voor een vollere look zorgt.

De gloss egaliseert ook zichtbare kleine lijntjes die door droogte of leeftijd kunnen ontstaan. Het is dus ook een goed product om je mond een beetje extra te verjongen, al is het verschil natuurlijk niet heel erg extreem.

Werkt de Essence What the fake! Plumping Lip Filler echt?

Of je nu echt Kylie Jenner volle lippen krijgt van deze lipgloss, daar durf ik echter toch over discussiëren. Hij geeft inderdaad wel wat plump aan de lippen al denk ik dat de vollere look toch voornamelijk door het glossy effect komt.

Doordat de gloss aan de dikkere kant is en het licht goed weerkaatst ogen je lippen sowieso al meteen een heel stuk groter en voller. Het product bevat ook nog eens zachte parelmoeren deeltjes die ook helpen bij het optisch vergroten van de lippen.

De combinatie van het licht opzwellende effect, de dikte van de gloss en de glansdeeltjes zorgen dus wel voor grotere en vollere lippen, al is het natuurlijk niet zo vol als bij een echte lipfiller.

Wel moet ik extra veel pluspunten geven voor de fijne applicator. De lipgloss brengt namelijk zeer fijn en makkelijk aan op de lippen dankzij de handige, dunne applicator.

Wil je graag dat je lippen lekker goed verzorgd worden, fijn aanvoelen en in tussentijd ook nog wat voller lijken? Dan kan ik je deze Plumping Lip Filler zeker en vast aanraden!

Als gloss doet hij zijn werk prima en het geeft optisch zeker een goed effect. Echter is het dus geen va-va-voom effect en hoef je geen lipfillerachtige toestanden te verwachten, daarvoor ga je toch voor the real deal moeten gaan.

De Essence What the fake! Plumping Lip Filler kost € 2,95 en is verkrijgbaar bij Boozyshop en Kruidvat.

Heb jij ooit al een lipplumper gebruikt?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?