Essie Aruba Blue nagellak

Ik draag ontzettend vaak blauwe nagellak en ik ben er echt dol op! Het kan zowel in de zomer als in de winter en je kunt enorm variëren qua tinten. Een van mijn absolute favorieten is de Essie Aruba Blue nagellak. Dit donkerblauwe lakje met shimmers zit al jarenlang in mijn stash en ik ben er nog steeds dol op. Met dit koude weer pak ik hem er graag bij dus het ideale moment om hem eens aan jullie te tonen!

Essie Aruba Blue

Essie Aruba Blue is een donkerblauwe nagellak al is hij ook niet extreem donker. Zeker bij een eerste laagje durft hij nogal wat licht uitvallen maar hoe meer laagjes je aanbrengt, hoe intenser de kleur. De dekking van de nagellak is dus echt heel erg goed en als je snel wilt werken kom je met 1 laagje ook al goed voor de dag.

De nagellak is wel wat dikker van structuur dan andere lakjes, daarom dat hij wat beter dekt. De dikte van de nagellak speelt gelukkig geen rol in de droogtijd, die is ook weer prima.

Ook over de houdbaarheid valt zeker niet te klagen. Sowieso vind ik dat de houdbaarheid van de Essie nagellak veruit het beste is van de hele drogisterij. Hun nude kleuren zoals Ballet Slippers en Romper Room houden het het allerlangste uit maar deze Aruba Blue is ook zeker niet slecht. Ik kan hem gemakkelijk 3 à 4 dagen dragen zonder enige vorm van chipping of tipwear.

Essie Aruba Blue

Het enige grote nadeel aan Essie Aruba Blue is dat hij na een tijdje wel eens bubbeltjes durft vormen. Geen idee hoe het komt want ik heb het eigenlijk alleen maar bij dit lakje. Ik bewaar al mijn nagellak rechtopstaand, op een koele en donkere plek. Ook schud ik nooit met mijn flesjes maar rol ik ze, juist opdat er dan geen bubbeltjes zouden vormen.

Direct na het aanbrengen heb ik hier weinig last van maar na een tijdje komen ze er toch door. Ik vrees dus echt dat het aan de nagellakformule zelf ligt. Ik heb al meerdere flesjes van Aruba Blue gehad en ze hadden het allemaal.

Essie Aruba Blue

Als je het bubbelprobleem negeert is Essie Aruba Blue toch echt wel een prima lak. Ik ben extra voorzichtig vanwege de bubbeltjes maar verder gebruik ik hem écht wel vaak. Voor mij is het de ideale everyday kleur in de winter en ook voor de voetbal vind ik hem (uiteraard!) heel leuk om te dragen. Ik ben na al die jaren nog altijd blij met dit lakje!

Essie Aruba Blue is o.a. te koop bij Bol.com en Douglas

Heb jij nog aanraders als het op blauwe nagellak aankomt?

Share:

3 Comments

  1. December 29, 2018 / 9:55 am

    Wat een toffe kleur zeg! Ziet er goed uit, fijne dagen alvast

  2. January 3, 2019 / 11:31 pm

    Toffe kleur, wel irritant die bubbeltjes! Wellicht komt het door de dikkere formule?

  3. January 6, 2019 / 2:23 pm

    Wel echt vervelend van de bubbels zeg, dat is echt niet fijn. Ik vind nagels lakken altijd al zo een gedoe laat staan als dat dan nog gebeurt haha. Ik vind de kleur wel heel erg tof!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?