web analytics

Essie Ballet Slippers

Er zijn zo van die producten die je steeds weer opnieuw koopt. Bij mij behoort Essie Ballet Slippers tot die categorie. Ik heb inmiddels al meerdere potjes opgemaakt maar het blijft toch echt een van mijn favorieten. Ik had het lakje hier, tot grote verbazing van velen, nog niet eerder laten zien dus tijd om daar verandering in te brengen!

Essie Ballet Slippers

De kleur van Essie Ballet Slippers

Essie Ballet Slippers is een van mijn favoriete nagellakjes omdat het een kleur is die werkelijk altijd kan. Het is een mix tussen wit en pastelroze en ligt net tussen beiden in. Het is dus eigenlijk een soort gebroken milky wit met een lichtroze ondertoon. Hij is veel lichter dan Essie Romper Room, een andere favoriet van mij.

Doordat het zo’n neutrale kleur is kun je hem voor zoveel verschillende gelegenheden dragen. Voor een chique feest, om te solliciteren, om te gaan werken of gewoon op een doordeweekse dag. Het past ook bij iedere outfit dus je moet nooit bang zijn dat je nagellak vloekt.

Dekking

Als je op zoek bent naar een nude nagellak die volledig dekt, dan ben je bij Essie Ballet Slippers aan het verkeerde adres. Andere lakjes waaronder Romper Room dekken wel volledig maar bij Ballet Slippers blijf je, ongeacht het aantal laagjes, toch een wit randje zien. Ik vind dat net wel mooi en chique staan en Ballet Slippers zorgt er daardoor ook voor dat het dé perfecte French Manicure kleur is. Het kleurtje is gewoon niet te opvallend en maakt het dus perfect draagbaar voor iedere dag. Je kunt hem dus met meerdere laagjes dragen of gewoon zo.

Essie Ballet Slippers

Essie Ballet Slippers is gewoon zo’n chique kleur die ervoor zorgt dat je naar je handen kunt blijven kijken. Een manicure met Ballet Slippers ziet er verzorgd uit en laat je handen ineens ook veel bruiner lijken. De kleur laat zich goed combineren met zowel gouden als zilveren sieraden en werkt goed bij verschillende huidtinten waardoor het een musthave is in iedere nagellakcollectie.

Essie Ballet Slippers zit gelukkig in het vaste assortiment van Essie en is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com. Het is inmiddels al mijn derde flesje dus Essie, als je dit ooit uit je assortiment wilt halen: I will find you ;-).

Wat is jouw favoriete nagellak?

Amy
Share:

8 Comments

 1. Astrid
  May 28, 2016 / 7:34 am

  Mooi nudekleur zeg. Past inderdaad overal bij.

 2. Eva
  May 28, 2016 / 9:22 am

  Wat een mooi kleurtje! 🙂

 3. Jana
  May 28, 2016 / 9:34 am

  Heel erg mooi! Ik hou ook echt van dit soort kleurtjes!

 4. May 28, 2016 / 4:39 pm

  Mooi kleurtje, zelf draag ik liever fellere kleurtjes

 5. Melissa
  May 29, 2016 / 12:02 am

  Dit is echt een mooi kleurtje!

 6. Girls-things
  May 29, 2016 / 12:21 pm

  Wat een lief kleurtje.
  Het heeft iets schattigs en zachts.

 7. May 29, 2016 / 9:02 pm

  ziet er mooi uit! Ik moet ook maar eens neuzen in het Essie vak 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?