Essie Lente 2019 collectie

Zijn jullie ook helemaal klaar voor gezellige picknicks en tea time in het zonnetje? Met de nieuwe Essie Lente 2019 collectie zorg je alvast dat je nagels er klaar voor zijn. In dit artikel laat ik jullie de collectie uitgebreid zien! Kijk je mee?

De nieuwste Essie Lente 2019 staat helemaal in het teken van gracieuze, chique tea party’s. Deze worden het liefst gehouden in een tuin vol met prachtige bloemen, met vergulde theekopjes op tafel en vooral: met heel veel lekkere desserts.

In deze collectie mag je dus vooral veel zachte en glanzende kleuren verwachten die je nagels er chique en elegant laten uitzien. Er zitten in totaal zes verschillende tinten in deze lentecollectie.

Dit zijn alle kleuren van de Essie Lente 2019 collectie:

A Touch of Sugar: Op het eerste zicht lijkt het slechts een normale nude nagellak maar niets is minder waar. A Touch of Sugar heeft een donkere beige basiskleur maar doorheen de kleur zitten prachtige gouden shimmers verwerkt. Deze shimmers komen vooral in de zon mooi tot hun recht. Voor de perfecte dekking heb je 3 laagjes nodig.

Pinkies Out: Pinkies Out is een abrikoos-koreaal kleur met een pearl finish. De parelmoerenglans die er doorheen verwerkt zit heeft een mooie roze duochrome die je nagels extra in de kijker zet. De dekking van deze nagellak is helaas niet zo geweldig, op de foto zie je het effect van 3 laagjes. Ik zou bij dit kleurtje een extra basis basis gebruiken!

Teacup Half Full: Deze warme hazelnootbruine kleur heeft een prachtige gouden parelmoerglans. De nagellak heeft een fijne formule die een perfecte dekking geeft bij 2 laagjes.

Stirring Secrets: Dit is de enige crème nagellak binnen deze collectie maar gelukkig wel een hele mooie! De dekking van Stirring Secrets is nagenoeg perfect na het aanbrengen van twee laagjes. Qua kleur is het een beige nudekleur dus niet zo roze als bv. Essie Ballet Slippers.

Tiers of Joy: Een lichte lila kleur met een prachtige koele glans er doorheen. Deze nagellak heeft een pearl finish die extra goed tot zijn recht komt in de buitenzon

Reign Check: Een beetje the odd one out maar zeker niet minder mooi dan alle pasteltinten! Reign Check is de enige metallic lak uit de Essie Lente 2019 collectie. De dekking is na 1 laag al zeer goed maar na 2 lagen is het echt perfect. De nagellak is daardoor zeer prettig om mee te werken!

Essie blijft voor hun lentecollectie wel bij de pastels, zoals de meeste merken dat vaker doen. Toch vind ik dat de Essie Lente 2019 wel heel erg verrassend is, mede dankzij alle verschillende finishes. Shimmers, pearls, metallics en zelfs een cream kleur komen allemaal aan bod binnen deze collectie.

Het zijn dus inderdaad wel weer voornamelijk pastels maar gelukkig niet zo ‘saai’ of gewoontjes zoals de meeste andere merken dat doen. Reign Check en Teacup Half Full zorgen dan weer voor een extra verrassing binnen de collectie.

De nagellakjes binnen de Essie Lente 2019 collectie hebben een adviesprijs van € 12,49 en zijn nu al verkrijgbaar. Je vindt de nagellak van Essie o.a. bij de winkels van Kruidvat en Di.

Welk kleurtje vind jij het mooist?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?