Essie Rocky Rose collectie

Zijn felle neonkleuren (zoals de Essie Zomer 2019 collectie) niet je ding maar wil je wel je nagels een zomers kleurtje geven? Dan is de Essie Rocky Rose collectie misschien wel iets voor jou. Deze collectie werd geïnspireerd op het prachtige woestijnlandschap en de diepste ravijnen. De ideale collectie om tijdens de overgang tussen zomer en herfst te gebruiken. In dit artikel laat ik de nagellakjes uit de Essie Rocky Rose collectie zien!

Dat een zomercollectie niet alleen knalkleuren en neons moet bevatten om succesvol te zijn bewijst deze Essie Rocky Rose collectie. Deze collectie zit boordevol warme aardetinten, geïnspireerd op bergen en rotsen.

Op het eerste zicht lijkt het alsof het hier enkel om saaie bruintinten draait maar niets is minder waar. De nagellak uit de Rocky Rose collectie is lekker speels zonder gelijk té opvallend te zijn.

Op zoek naar een crèmig koraal, een warm kleirood of een fushia sunset tint? Je vindt ze allemaal in deze collectie!

Doordat de kleuren allemaal een warme ondertoon hebben zijn ze ideaal om van deze nazomer een succes te maken. Ze zijn namelijk perfect om nu te dragen maar zullen ook nog steeds mooi zijn tijdens de herfst.

Dit zijn alle kleuren binnen de Essie Rocky Rose collectie:

Into The A Bliss: De dekking van deze nagellak is een van de allerbeste dat ik ooit gezien heb. Met Into The A Bliss heb je namelijk een compleet perfecte, egale dekking na slechts 1 laagje. Je krijgt dus meteen deze oudroze mauvige kleur op je nagels zonder al teveel moeite. De consistentie is ook perfect om mee te lakken.

No Shade Here: Een framboosroze kleur die perfect dekt met twee laagjes. De kleur is fel genoeg om in de zomer te dragen maar is ook rustig genoeg om mee over te dragen naar de herfst. Fijne, dunne formule die zeer prettig lakt.

Yes, I Canyon: De perfecte baksteenrode kleur. Deze kleur staat volgens mij perfect bij iedere huidskleur én leeftijd. Ook deze nagellak geeft weer een complete dekking bij twee laagjes.

Set in Sandstone: Een mix tussen oranje en bruin. Deze kleur haalt echt de warmte in je huid naar boven en laat je handen een stuk bruiner lijken dan ze eigenlijk zijn. Deze nagellak geeft een volledige dekking met twee laagjes.

Cliff Hanger: Deze nagellak is iets donkerder en bruiner dan Set in Sandstone, waardoor het de perfecte kleur is voor dames met een medium of donkere huidskleur. Deze nagellak dekt goed bij twee laagjes maar is pas echt 100% optimaal met drie dunne laagjes.

Rocky Rose: Deze kleur is nóg iets donkerder dan de vorige twee maar ook veel roder qua ondertoon, al is hij nog altijd niet zo rood als bv. Yes I Canyon. Dit is in mijn ogen de perfecte herfstkleur aangezien Rocky Rose zowel diep als warm is qua kleur. Ook deze nagellak dekt perfect na twee laagjes.

Leuke kleurtjes zijn het he? Dit is zowat een van de enige collecties waarvan ik álle kleurtjes mooi vind! Al heb ik natuurlijk een aantal favorietjes waaronder bv. Yes I Canyon en Into The A Bliss, deze nagellakjes ga ik vast en zeker vaak bovenhalen de komende maanden.

De nagellakjes binnen de Essie Rocky Rose collectie hebben een adviesprijs van € 12,49 en zijn nu al verkrijgbaar. Je vindt de nagellak van Essie o.a. bij de winkels van Kruidvat en Di.

Welk kleurtje vind jij het mooist?

Share:

1 Comment

  1. September 1, 2019 / 6:59 pm

    Ik vind de kleuren echt stuk voor stuk mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?