Essie Zomer 2019 collectie

De zomer is in volle gang en dat betekent natuurlijk: kleurrijke nagellakjes! Als je op zoek bent naar unieke en speelse kleuren die ook niet té neon zijn, dan ben je bij de Essie Zomer 2019 collectie aan het juiste adres. In dit artikel laat ik vier kleuren zien die volgens mij bij iedereen mooi zullen staan.

“Mag ik deze dans? Si, por favor! De zomer is er, hét moment om buiten op straat te dansen. Niet zo maar een straat overigens, maar wel op de historische pleinen van Argentinië, bekend om zijn historische architectuur, beroemde Tangodans en een adembenemend kleurrijk landschap. Geen betere dans om een intens verlangen en de gedurfde heldere essie kleuren op te inspireren ! neem je danspartner bij de hand en take the lead met de nieuwe limited edition Essie Zomer 2019 collectie.”

Deze nieuwste collectie van Essie werd dus geïnspireerd op de zwoele Tango. De collectie bevat 6 extravagante tinten met een prachtige semi-matte finish die voor een uniek effect zorgt. Geen fan van mat? Met een topcoat maak je de nagellak weer ‘normaal’ glanzend. Zo heb je the best of both worlds!

Dit zijn een aantal kleuren uit de Essie Zomer 2019 collectie:

Claim To Flame: Deze nagellak heeft echt een zeer unieke kleur. Het is namelijk een soort baksteenbruin maar dan wel aan de lichte kant.  Het opvallende aan deze Claim To Flame is de dekking, deze nagellak is al volledig dekkend na slechts 1 laagje!

Soles On Fire: Een matte neon oranje kleur die muted genoeg is om dagelijks te dragen. Deze nagellak heeft een perfecte dekking na twee tot drie lagen aangezien deze ietsje wateriger is dan Claim To Flame.

Strike A Rose: Een girly roze nagellak met een soort van jelly finish. De nagellak is daardoor heel erg dun (maar niet te waterig!) waardoor je meerdere lagen aan moet brengen voor een complete dekking. Doordat je meerdere dunne lagen aan kunt brengen blijft deze nagellak wel heel goed zitten. Ook deze kleur droogt (semi) mat op.

Take The Lead: Een lichte turquoise kleur met een fantastische dekking want met twee zeer dunne lagen krijg je een perfect resultaat. De formule is niet te dik, niet te dun en ook niet te lopend. Deze nagellak ziet er écht mooi uit met de semi-matte finish!

De Essie Zomer 2019 collectie heeft me aangenaam verrast. Mooie, unieke kleuren en de semi-matte finish maakt het voor mij helemaal af. Speciale collectie maar het effect was zeker geslaagd!

De nagellakjes binnen de Essie Zomer 2019 collectie hebben een adviesprijs van € 12,49 en zijn nu al verkrijgbaar. Je vindt de nagellak van Essie o.a. bij de winkels van Kruidvat en Di.

Welk kleurtje vind jij het mooist?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?