web analytics

Essie Zomer 2024 collectie

Zomer 2024 wordt er eentje waarbij je helemaal in jezelf kan keren en wat soul searching (of Sol Searching) kan doen dankzij de nieuwste Essie Zomer 2024 collectie. Bij deze collectie draait het helemaal om innerlijke rust, zelfkennis en vooral helemaal ontspannen en genieten van de warmte en de stralende zon.

De collectie bevat dus voornamelijk zwoele, warme tinten en is dus zowel perfect voor de zomer als voor de overgang naar het najaar. Aan deze nagellakkleurtjes zal je ontzettend veel plezier beleven!

Dit zijn alle kleuren binnen de Essie Summer 2024 collectie:

Sun-renity

Neem de zon volledig op met ‘sun-renity’: een unieke nagellak in een dieproze tint. Deze opvallende, levendige kleur zorgt voor een hint van warmte aan je nagels en zorgt voor heerlijke summer vibes.

Breathe in, breathe out

Met deze nieuwe ‘breathe in, breathe out’ nagellak van de Essie Zomer 2024 collectie adem je stijl! Deze zachte dusty paarstint brengt charme en elegantie naar je nagels, perfect voor een laid-back zomer waarbij je helemaal ontspannen bent.

Sol Searching

Dé hero-kleur van deze zomer 2024 collectie is de ‘sol searching’, een opvallende nagellak in een warme goudtint waarvan iedereen het warm zal krijgen.

Deze levendige tint voegt een hint van zonneschijn en glamour toe aan je look waardoor de warmte van dit seizoen helemaal tot zijn recht komt.

Glisten To Your Heart

Als je op zoek bent naar een zachte, rustige tint die toch een fantastische glow geeft: zoek dan niet langer. Glisten to your heart is de perfecte nagellak om wat extra glow en shine toe te voegen aan je outfit maar dan zonder dat het te sterk opvalt.

Deze subtiele tint geeft een zachte look aan je nagels waardoor je wat extra elegantie toe kunt voegen aan je look. Perfect voor alledaags gebruik!

It’s All Bright

Ontdek the bright side of life met deze unieke ‘It’s all Bright’ nagellak. Dankzij zijn gouden-zilveren tint krijg je nét de juiste hoeveelheid shine. Niet te veel, niet te weinig maar wel helemaal perfect voor een chique zomer.

Meditation Haven

Voel de kalmte en de sereniteit met deze ‘Meditation Haven’, een opvallende gele nagellak die de zomer meteen naar je nagels haalt. Deze levendige geeltint brengt het zonnetje naar boven en zorgt tegelijkertijd voor een heerlijk en rustig gevoel.

Deze kleur staat zowel mooi op je vingernagels als op je teennagels! Eigenlijk zou iedereen zo’n kleurtje in huis moeten halen voor de zomer.

De Essie Zomer 2024 collectie is verkrijgbaar bij Di en Kruidvat voor een adviesprijs van € 12,99 per nagellak.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?