web analytics

Estee Lauder Advanced Night Repair Eye gel-crème

Het Estee Lauder Advanced Night Repair serum zit al jaren in mijn vaste routine. Sinds kort gebruik ik de Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Synchronized Recovery Complex II oogcrème ook. Een hele mond vol voor een oogcrème maar doet hij ook wat de naam beweert? Ik vertel het jullie vandaag!

Estee Lauder Advanced Night Repair Eye

Estee Lauder Advanced Night Repair

Het Estee Lauder Advanced Night Repair serum is al in menig favorietenartikel voorbij gekomen. Ik ontdekte het toen ik nog bij Ici Paris XL werkte en sindsdien is het niet meer uit mijn routine verdwenen.

Ik heb al zoveel verschillende serums geprobeerd maar blijf, ondanks de hoge prijs, toch terugkeren. Het werkt gewoon zo goed voor mijn droge huid en geeft mijn huid een prachtige glow.

Het Advanced Night Repair gamma bevat niet alleen een serum maar ook nog een aantal andere producten. Er zijn ook twee producten voor de ogen: het oogserum en de oogcrème.

Het oogserum gebruik ik ook al járen maar ik had het nog nooit eerder met de crème gecombineerd. Meestal gebruikte ik het in combinatie met goedkopere crèmes. De hele Advanced Night Repair routine kost samen toch flink wat €€€ dus ik was niet echt geneigd om eraan te beginnen.

Ik ben de oogcrème pas beginnen gebruiken op aanraden van mijn mama. Ze heeft last van kraaienpootjes rond haar ogen maar ook last van droogheid onder de ogen. Ik heb op mijn leeftijd nog geen last van diepe kraaienpootjes maar ik zie wel waar ze gaan komen. Ik lach énorm vaak (soms iets te veel denk ik!) waardoor je ze dus al ziet beginnen.

Estee Lauder Advanced Night Repair Eye

Ook door mijn droge huid zie je veel droogtelijntjes rondom de ogen. Ik was dus op zoek dat preventief zou werken maar tegelijkertijd ook verzorgend. Omdat het bij mijn mama zo goed werkte wou ik het dus ook eens proberen.

Inmiddels heb ik de Estee Lauder Advanced Night Repair Eye gel-crème een aantal maanden geprobeerd en ik heb zowel een aantal voor- als nadelen gevonden.

Voordelen:

 • Zeer lichte textuur, trekt enorm snel in
 • Voelt verfrissend aan rondom de ogen, ideaal voor vermoeiende dagen
 • Advanced ‘night’ repair maar kan ook gebruikt worden in de ochtend
 • Helpt normaal op langere termijn om rimpels tegen te gaan

Nadelen:

 • Toch niet hydraterend genoeg
 • Werkt het best in combinatie met het serum
 • Onhandige verpakking door de kleine opening
 • De prijs

Estee Lauder Advanced Night Repair Eye

Ik was dus zeker niet ontevreden over deze oogcrème. Hij doet zijn werk meer dan prima en geeft echt een mooi resultaat.

Toch had ik er, vanwege de hoge prijs, iets meer van verwacht.Grotendeels ook omdat het Advanced Night Repair serum zo’n gigantische impact gehad heeft op mijn huid.

Het serum had me echt van m’n sokken geblazen, deze oogcrème deed dat niet echt. Het is dus echt een fijn product maar ik had dus geen wauwgevoel. In combinatie met het oogserum deed het wel enorm veel maar de hoge prijs houdt me toch wat tegen.

Omdat het gezichtsserum zó goed is vind ik het niet erg om een hogere prijs te betalen, zolang het het maar waard is. Bij deze oogcrème had ik dat gevoel dus minder. Ik ga dan toch liever voor de combinatie van het oogserum met een iets goedkopere crème. Sorry Estee Lauder!

De Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Synchronized Recovery Complex II gel-crème kost € 60,00 en is te koop bij Douglas BE en Douglas NL.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

6 Comments

 1. May 21, 2017 / 11:10 am

  Ik gebruik op dit moment eigenlijk geen oogcrème, jammer dat de oogcrème niet echt te vergelijken is met het serum!

 2. Britt
  May 21, 2017 / 12:26 pm

  Ik heb deze zelf al eens geprobeerd, en tot mijn spijt is hij al op. Het enige dat me tegenhoudt om hem opnieuw te kopen is de prijs, want hij is zo fijn!

 3. May 21, 2017 / 3:28 pm

  Ahh jammer dat hij zo duur is ander viel het nog mee. Maar voor zo een prijs moet hij echt wel goed werken vind ik!

 4. Christine
  May 21, 2017 / 11:57 pm

  Ik gebruik nu Eve Lom voor de fantastische hydratatie, maar ik zou wel iets meer dat serum effect kunnen gebruiken voor wat stevigheid en verfrissing, dus ik ben op zoek naar iets nieuws!

 5. May 22, 2017 / 5:23 pm

  Ik heb er enkel nog maar een sample van getest en vond die best goed. En zoals je zegt het is nogal prijzig. Dan zijn er goedkopere die hetzelfde doen

 6. May 24, 2017 / 9:46 pm

  Ik gebruik nu de Pep-start van Clinique maar vind die wat meh…
  Deze heb ik ook al eens gehad en ik vond die wel fijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?