web analytics

Estee Lauder Advanced Night Repair review

Het Estee Lauder Advanced Night Repair serum is veruit het meest bekende en bestverkochte serum op de markt. Misschien wat aan de prijzige kant maar dit product heeft de tand des tijds zeker doorstaan.

Hoeveel nieuwe serums er ook ontwikkeld worden, Advanced Night Repair blijft altijd bovenaan staan. Ik ben persoonlijk ook groot fan van dit unieke product en gebruik het al járen!

Het leek me daarom wel eens leuk om wat meer te vertellen over dit product voor het geval je nog moest twijfelen. Als je benieuwd bent naar mijn persoonlijke review over dit product, lees dan zeker verder!

Wat is Estee Lauder Advanced Night Repair?

Bij Estee Lauder noemen ze hun Advanced Night Repair de “levensverzekering van de huid”. En met een goede reden want ANR is niet zomaar een serum zoals alle anderen op de markt!

Estee Lauder Advanced Night Repair is een anti-aging serum dat voor iedere leeftijd geschikt is. Je kunt hem als dertiger gebruiken maar ook als 16-jarige kun je het serum prima gebruiken.

Het is dus geen serum dat rimpels belooft op te vullen maar dat er juist voor zorgt dat de huid zichzelf blijft herstellen, waardoor die vervelende rimpels langer wegblijven. Hoe vroeger je begint te smeren, hoe meer je huid er dus van kan profiteren.

De voordelen van Advanced Night Repair

We willen natuurlijk allemaal een jeugdige huid op langere termijn maar ook op korte termijn doet dit serum veel.

Ik gebruik het vooral ook vanwege mijn droge huid omdat het mijn huid een extra vochtboost geeft. Je voelt echt dat je huid het Advanced Night Repair serum opslurpt, zeker als je huid zeer droog is.

Door de lichte textuur van het serum trekt het snel in en heb je geen last van vette plekken. Daarom kun je dit serum ook goed gebruiken met een vette huid want ja, ook als je huid vet is moet je de vochtbalans van je huid onderhouden!

Een natuurlijke glans voor je huid

Een ander voordeel op korte termijn is de geweldige glans die je van dit product krijgt!

Veel make-up artists gebruiken de Estee Lauder Advanced Night Repair dan ook bovenop de foundation, als de huid even opgefrist moet worden. Het geeft gelijk een mooie éclat aan de huid en zorgt ervoor dat je huid echt straalt.

Breng een beetje Advanced Night Repair aan op de jukbeenderen en het voorhoofd et voila: je maakt meteen komaf met een droge of grauwe huid. Ik gebruik het product ook soms doorheen de dag als ik even een vochtboost nodig heb.

Mijn Estee Lauder Advanced Night Repair review

Ik ontdekte het product voor het eerst in 2014 en zoveel jaar later kan ik het nog altijd voor de volle 100% aanraden.

Ik heb in mijn carrière als beautyblogger, visagiste en verkoopster in de parfumerie al heel wat producten mogen proberen. Toch blijf ik het Estee Lauder Advanced Night Repair serum geregeld terug in mijn routine roteren.

Het is gewoon zo’n product dat altijd fantastisch werkt, ongeacht in welke staat je huid zich bevindt of hoe oud je ook mag zijn. Het werkte goed voor mij als prille twintiger maar ook nu in de 30 ben werkt het nog steeds even goed!

Het serum zorgt er namelijk voor dat mijn huid niet alleen zachter aanvoelt maar ook een prachtige natuurlijke glans krijgt. Droogtelijntjes verdwijnen als sneeuw voor de zon en mijn teint ziet er gewoon veel frisser uit. Zelfs na een vermoeiende week lijkt mijn huid nog altijd even helder.

Ook zorgt het serum ervoor dat mijn make-up veel mooier zit! Voor mij als prille dertiger werkt het dus nog steeds fantastisch.

Wil je het Estee Lauder Advanced Night Repair serum zelf eens proberen? Het product is verkrijgbaar in 30, 50 en 75 ml.

Je vindt het product o.a. bij Lookfantastic Nederland.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?