Estee Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion

Liquid lipsticks zijn helemaal on trend tegenwoordig. Ik ben lang weggebleven van de hype maar zelfs ik heb inmiddels toegehapt, met dank aan Instagram vooral. De meeste liquid lipsticks zijn online te koop maar wist je dat we ook mooie exemplaren in de winkels hebben? Een goed voorbeeld is de Estee Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion. Misschien niet volledig volgens de norm maar wel heel mooi. Ik heb inmiddels twee kleuren getest én goedgekeurd. Kijk je mee?

Estee Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion

Dit zeggen ze zelf over de Estee Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion (hele mond vol!): “Een luxueuze lichte formule die de lippen voorziet van een rijke intense kleur van een lippenstift, het gemakkelijke van een gloss, en het zachte comfort van een lippenbalsem.” Volgens die definitie kun je het dus inderdaad gewoon beschrijven als een vloeibare lippenstift aka liquid lipstick.

De meeste liquid lipsticks die je op Instagram ziet zijn van de merken LA Splash, Jeffree Star, Ofra enz. Toch vind ik dat deze lipsticks van Estee Lauder meer hype en liefde verdienen. Volgens ‘de Instagram norm’ van liquid lipsticks zijn deze meestal volledig mat maar soms ook wel wat uitdrogend. Deze lipsticks van Estee Lauder zijn totaal niet uitdrogend maar daardoor helaas ook niet mat, daarom dat ze misschien niet zoveel liefde krijgen als andere merken.

Estee Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion

Qua houdbaarheid moet je in ieder geval al niet inboeten bij Estee Lauder. Ik droeg deze producten al van toen ik nog bij Ici Paris XL werkte en toen deed ik ze ‘s morgens op en ‘s avonds toen ik naar huis vertrok zaten ze nog steeds keurig op hun plaats. Ze overleven een stevige maaltijd, wat drankjes en veel gebabbel zeker wel! Ook vind ik dat ze heel erg mooi en natuurlijk slijten, wat ook wel een bonuspunt op zich is. Ik vind het niet erg als een liquid lipstick wat sneller verdwijnt maar dan moet het wel mooi wegslijten. Deze Pure Color Envy’s slijten echt weg als een lipstain i.p.v. met zo’n lelijke opvallende rand.

Ook de applicator vind ik érg fijn werken. Het is een doe foot applicator die gelukkig niet al te groot is. Hij is deels recht waardoor je heel makkelijk een strakke liplijn kunt creëren. Ik werk het liefst met een lippenseel met dit soort kleuren maar op zich kun je, als je heel voorzichtig bent, met deze applicator ook een mooie lijn maken.

Estee Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion

De kleuren die ik heb zijn Wicked Sweet en Quiet Riot. Wicked Sweet is een hele lieve roze kleur die op zich niet te opvallend is. Quiet Riot oogt dan weer heel donker in de flacon maar ziet er op de lippen gewoon als een klassieke rode kleur uit. Beide kleuren zien er dus iets feller uit in de flacon maar het resultaat valt nog heel goed mee, je moet dus zeker niet bang zijn dat het te fel wordt!

Ik vond deze Estee Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potion lipsticks alleszins een aangename verrassing. Ik blijf het ook jammer vinden dat er zo weinig over Estee Lauder verteld en geblogd wordt aangezien het echt wel een mooi merk is. Ja, het is aan de duurdere kant maar Chanel, Dior en MAC zijn dat ook en die krijgen wel genoeg buzz. Deze Estee Lauder Pure Color Envy Liquid Lip Potions kosten gemiddeld € 30 per stuk en zijn o.a. verkrijgbaar bij Parfumswinkel.

Wat vind jij van deze lipsticks?

10 Comments

 1. April 8, 2016 / 8:04 am

  Ik vind liquid lipsticks steeds leuker, deze kleuren vind ik ook erg mooi!

 2. Jana
  April 8, 2016 / 8:19 am

  De roze kleur zou in ieder geval zeker iets voor mij zijn! Ik moet eerlijk zeggen dat ik Estée Lauder ook vaak laat links liggen en dan liever kijk bij bijvoorbeeld YSL of Dior. Jammer eigenlijk maar ik heb het gevoel dat sinds Kendall Jenner het gezicht is van EL, het merk toch een jonger imago krijgt.

 3. April 8, 2016 / 12:45 pm

  Mooi! Ik heb zelf True Liar en dat is ook echt een beauty!

 4. An-Sofie
  April 8, 2016 / 2:17 pm

  Wicked sweet is supermooi! <3

 5. Karlien - Polished Cats
  April 8, 2016 / 6:26 pm

  ik vind het wel super mooie kleurtjes hoor!

  liefs
  KArlien

 6. April 9, 2016 / 9:32 am

  Ik ben blij dat niet alle liquid lipsticks echt MATTE MATTE (kleine knipoog naar temptationnnnnnnnnnn) zijn, want soms heb je ‘t gevoel dat je cement op je lippen aan het smeren bent op den duur! Die Wicked Sweet vind ik super mooi!

 7. April 9, 2016 / 1:25 pm

  Wat een mooie kleuren zeg, ik vind ze echt prachtig!

 8. peggy timmermans
  April 11, 2016 / 4:10 pm

  Mooi resultaat op de lippen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?