web analytics

Esthetische behandelingen in 2022

Het schoonheidsideaal evolueert door de jaren heen. Ten tijde van Rubens hoorden vrouwen volslank te zijn, terwijl we de afgelopen jaren eerder slanke vrouwen als ‘mooi’ aanschouwden. Hét ideale schoonheidsbeeld bestaat echter niet, want elk lichaam is bijzonder en uniek. Zelfliefde en je eigen lichaam omarmen is dan ook belangrijk. Lukt jou dat niet en overweeg je een esthetische behandeling? Wij helpen je een handje.

Frisse blik

Wie een dagje ouder wordt, merkt dat de huid rond de ogen losser wordt en gaat hangen. Bij sommigen is het zo erg dat het ooglid in extreme mate over het oog gaat hangen, waardoor je niet meer optimaal ziet. Een ooglidcorrectie is de oplossing. Er wordt slechts een beetje huid verwijderd, maar met een groot resultaat. Je krijgt opnieuw een open en frisse blik. Nog steeds niet helemaal tevreden met je ogen? Last van heel wat kraaienpootjes? Die kan je laten vervagen of verwijderen door er fillers of botox in te laten spuiten.

Wie al z’n hele leven een bril draagt, heeft er misschien genoeg van om het leven door een kadertje te zien. Voor zulke mensen is een laserbehandeling voor de ogen een godsgeschenk. Op deze manier kan je opnieuw goed zien zonder dat je een bril of lenzen moet dragen.

Stralend gezicht

Het gezicht is het eerste wat je ziet als je iemand ontmoet. Je wil dan ook dat jouw gezicht er stralend uitziet en daarvoor bestaan heel wat crèmes en andere schoonheidsproducten. De tand des tijds is echter genadeloos en het aantal rimpels neemt toe naarmate je ouder wordt.

Afhankelijk van je genen en huidverzorging heb je meer of minder rimpels. Goed smeren is dus de boodschap, maar vaak volstaat dat niet. Een facelift trekt de plooien en rimpels in je gezicht opnieuw strak, waardoor je er op slag jonger en stralend uitziet.

Een facelift helpt tegen rimpels, maar misschien ben je niet tevreden met je neus? Er zijn heel wat mensen die ontevreden zijn over hun reukorgaan. Te groot, een haakneus, een wipneus en noem maar op. Maar ook op medisch vlak kan er iets schelen.

Als je neus niet correct staat, kan dit leiden tot hoofdpijn, verstoppingen en andere medische klachten. In dat geval brengt een neuscorrectie soelaas. Je hoeft geen schrik te hebben voor littekens want de chirurg hecht precies in de vouw tussen de neus en de wangen, waardoor je er achteraf niks meer van ziet. Je hoeft dus geen schrik te hebben!

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?