Etude House sheet masks

Als je mij al even volgt dan weet je dat ik dol ben op cosmetica van Koreaanse origine. Zeker Koreaanse skincare kan me zeker bekoren en met name dan vooral het merk Etude House. Ik ben al jarenlang fan van hun BB cream en ook de Etude House sheet masks gebruik ik op regelmatige basis. In dit artikel laat ik jullie een aantal fijne Etude House sheet masks zien.

Etude House sheet masks overzicht

De Etude House sheet masks

Sheet masks zijn kleine vitaminebommetjes voor je huid. De maskertjes komen in papiervorm, volledig gedrenkt in Essence. Deze essence is heel erg krachtig en kun je vergelijken met een serum maar dan dus 10x zo sterk. Daarom zijn sheet masks ideaal om grondige huidproblemen snel aan te pakken.

Verder zijn sheet masks ook gewoon heel erg fijn in gebruik. Je brengt ze aan op de huid, laat het inwerken en daarna moet je het overtollige product alleen maar inmasseren. Je hoeft dus niet af te spoelen, je hoeft het er niet af te peelen en je hebt er dus amper rommel van. Daarom zijn sheet masks ook zo fijn om op het vliegtuig te gebruiken!

Mijn favorieten zijn dus de Etude House Sheet Masks. Dit zijn alvast een aantal fijne exemplaren:

Etude House sheet mask Lemon

Lemon

Het Etude House Lemon masker is mijn absolute #1. Dit masker werd speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van een droge huid waar geen leven meer in zit.

Telkens als ik dit masker gebruik voelt mijn huid volledig gehydrateerd aan én mijn huid oogt ook veel mooier. Dit masker zorgt er namelijk voor dat je een prachtige gezonde glow krijgt, precies alsof je hele huid gehighlight werd.

Heb je dus last van uitgedroogde huid die er té mat uitziet? Dan is het Etude House Lemon masker zeker iets voor jou.

Collagen

Het Collagen masker is speciaal bedoeld voor een oudere huid die wel wat extra lift kan gebruiken. Toch gebruik ik dit masker ook vaak, zeker op momenten waarop mijn huid wat vermoeid en slap aanvoelt.

Ook dit masker zorgt voor een gezonde glow en zorgt ervoor dat de huid veel strakker aanvoelt, al meteen na gebruik.

Pearl

Last van pigmentvlekken, littekens van acné of andere verkleuringen in de huid? Dan is het Etude House Sheet Mask in Pearl iets voor jou. Dit masker gaat namelijk vooral op je huidstint werken en gaat ervoor zorgen dat de huid weer effen gaat zijn én meer gaat stralen. Ik gebruik dit vaak na een eczeemaanval als mijn huid wat roodheden vertoont.

Blueberry

Dames met een oudere huid die wat valer is gaan blij zijn met het Blueberry masker. Dit masker ruikt echt heerlijk en pakt je verouderde huid echt grondig aan.

Ik gebruik dit masker niet zo vaak maar mijn moeder is er helemaal fan van! Als je een combinatie hebt van rimpels, groeven én een vale huid dan is dit het ideale masker voor jou.

Etude House sheet mask Hyaluronic Acid

Hyaluronic Acid

En last but not least hebben we een masker waar zelfs de meest droge huid een opkikker van krijgt. Het Hyaluronic Acid masker is echt een zware hydratatiebom, zo rijk dat de meeste mensen er waarschijnlijk zelfs puistjes van zullen krijgen.

Dit is, samen met het Lemon masker, mijn #1 om te gebruiken op reis. Ik neem dit maskertje vaak mee op het vliegtuig of ik gebruik het na thuiskomst. Echt een topper voor de gedehydrateerde huid!

Dit waren dus een aantal Etude House Sheet Masks die zeker de moeite waard zijn om te proberen. Ze hebben nog tientallen maskers maar dit zijn alleszins degenen waar ik persoonlijke ervaring mee heb. De sheet masks van Etude House zijn o.a. te koop via Yes Style.

Gebruik jij vaak sheet masks?

Share:

5 Comments

 1. Roos
  March 14, 2019 / 12:17 pm

  Leuk Artikel! Ik kende dit merk nog niet:)

 2. March 14, 2019 / 7:18 pm

  Ik ken het merk niet. De maskers klinken erg goed!

 3. March 14, 2019 / 9:28 pm

  Dit kende ik helemaal niet! Maar het lijkt me echt superhandig, vooral om mee te nemen op reis!

 4. March 14, 2019 / 9:48 pm

  Wat leuk dat Etude house maskers heeft. Ze klinken allemaal als een fijne maskers

 5. March 20, 2019 / 9:35 pm

  Heerlijk, dit herinnert me eraan dat ik weer eens wat maskertjes moet inslaan. En die van Etude House vind ik de beste ook 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?