web analytics

Eucerin UreaRepair Plus Handcrème review

Droge handen zijn vervelend, zeker als ze ook nog eens schilfertjes vertonen. De meeste handcrèmes van tegenwoordig verzachten de huid wel en geven een prettig geurtje af maar daar stopt het dan ook. Resultaat? Een zachte huid die lekker ruikt maar nog steeds last van droge velletjes, jeuk en/of kloven.

Een goede, stevige handcrème die het probleem van binnenuit goed aanpakt is dan een must. En ik heb deze gevonden in de vorm van de Eucerin UreaRepair Plus Handcrème!

Deze handcrème met urea is perfect voor droge handen die zeer sterk lijden onder de kou of onder het vele wassen (als je dit bv. moet doen voor je job en dergelijke). Hij zorgt niet alleen voor zachte handen maar laat droge velletjes als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Ik testte hem uit dus als je benieuwd bent naar mijn Eucerin UreaRepair Plus handcrème review, lees dan zeker verder!

Tegenwoordig zijn er heel wat fijne handcrèmes op de markt en voor de meeste mensen voldoen deze ook. Soms gebeurt het echter dat je handen toch nét iets meer nodig hebben.

Als je je handen vaak moet ontsmetten of wassen omwille van hygiënische redenen of als je last hebt van bepaalde huidaandoeningen, dan is een standaard handcrème gewoonweg niet genoeg. Ook als je een extreem droge huid hebt kan het zijn dat je een intensieve handcrème moet gebruiken.

Een goed voorbeeld hiervan is de Eucerin UreaRepair Plus Handcrème.

Deze handcrème werd specifiek ontwikkeld voor ruwe en extreem droge handen. Als je je handen frequent moet wassen of last hebt van hardnekkige velletjes die niet willen verdwijnen is dit de ideale handcrème.

Door de toevoeging van urea en glycerine krijg je een zeer sterk verzorgende handcrème. Voornamelijk de urea, iets wat je in andere handcrèmes meestal niet terugvindt, zorgt ervoor dat de handen optimaal verzorgd en verzacht worden.

Daarnaast is de crème ook nog eens parfumvrij waardoor hij ook goed geschikt is voor mensen met een verouderde huid, xerosis, psoriasis en diabetes. Vaak moet je bij deze aandoeningen goed aanpassen welke handcrèmes je smeert aangezien (sterk) geparfumeerde crèmes de huidproblemen vaak zelfs kunnen verergeren.

Bij de Eucerin UreaRepair Handcrème is dat dus niet het geval, dat is dan ook de reden waarom hij zo sterk wordt aangeprezen door dermatologen en apothekers.

Ik testte de handcrème uit op mijn partner die tijdens de wintermaanden last had van een droge en ruwe huid met heel wat vervelende velletjes. Ik heb tal van handcrèmes geprobeerd die bij mijzelf wonderen deden zoals bv. de Hand Balm van Rituals maar bij hem werkten deze handcrèmes helaas niet voldoende.

Daarom besloot ik op aanraden van mijn apotheker om de Eucerin UreaRepair Handcrème met urea te proberen.

Na slechts twee applicaties werden zijn handen veel zachter, de huid werd soepeler en die vervelende velletjes werden al snel minder. Na een keer of vijf smeren waren alle problemen eigenlijk al zo goed als verdwenen! En dit dus terwijl andere ‘standaard’ handcrèmes helemaal níets deden!

Voor mijzelf persoonlijk is een normale handcrème van bij de parfumerie of de Rituals zeker voldoende maar als je écht droge handen hebt kies je best voor iets sterkers.

De UreaRepair Plus handcrème van Eucerin is dan zeker een goede optie, vooral als je alles al geprobeerd hebt en niets lijkt te werken. Geef het dus zeker nog niet op en geef deze handcrème eens een kans.

Je vindt de Eucerin handcrème bij je lokale apotheek maar je vindt hem ook online bij online apotheek Pharmamarket. Deze webshop verzendt zowel binnen België als Nederland.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?