web analytics

Eve Lom Cleanser review

De Eve Lom Cleanser is de Rolls Royce onder de reinigingsproducten. Internationaal is het product echt immens populair onder bloggers en Youtubers.

Deze Cleansing Balm zou zo goed moeten zijn in het weghalen van je make-up dus ik moet het product wel testen. In dit artikel vertel ik er graag meer over!

Een Cleansing Balm is een van mijn favoriete producten om mijn make-up mee weg te halen. Het werkt snel, efficiënt én het droogt de huid ook niet uit.

Daarnaast is het ook nog eens low waste want bij een cleansing balm heb je alleen wat product, water en een (wasbaar) doekje nodig. Je hoeft dus geen wattenschijfjes te gebruiken.

Een van de meest bekende cleansing balms is de Eve Lom Cleanser. Magazine Vogue omschreef hem dan ook als ‘probably the best cleanser in the world’.

Wat is er zo speciaal aan de Eve Lom Cleanser? 

De Eve Lom Cleanser bevat maar liefst vier aromatische oliën met reinigende en verzachtende eigenschappen. Hierdoor haal je niet alleen je make-up weg maar verzorg je tegelijkertijd ook je huid.

Daarbuiten zorgen de oliën er ook voor dat je een complete totaalbeleving krijgt, precies alsof je bij een schoonheidsspecialiste of spa zit.

Hoe werkt de Eve Lom Cleanser?

De unieke formule van de Eve Lom Cleanser wordt gebruikt in combinatie met een speciaal geweven mousseline doekje en maakt een einde aan de noodzaak om een aparte (oog)make-up remover, exfoliator en toner te gebruiken.

Met deze cleansing balm ben je dus eigenlijk gelijk klaar zonder al teveel poespas. Ideaal om mee op reis te nemen of om jezelf te demaquilleren na een lange en vermoeiende dag (of nacht!).

Wat ik persoonlijk zo fijn vind is dat je écht niet veel product nodig hebt. Het product is zo olie-achtig dat het bijna gelijk verdund wordt als je het aanbrengt.

De warmte smelt het product en verandert de cleanser in een of andere luxueuze olie die gewoon zo heerlijk zacht aanvoelt op de huid.

Conclusie

Het enige nadeel aan deze cleanser is de prijs, al zijn bijna alle goede cleansing balms wel aan de prijs. Door de luxe olie die gebruikt wordt schiet de prijs weliswaar altijd mee omhoog.

Voor een grote pot (incl. 3 muslin cloths) betaal je rond de € 80,00. Niet erg goedkoop maar zoals ik al zei: je doet er best wel lang mee.

Doordat je alle make-up er vrijwel meteen mee af krijgt moet je ook geen andere make-up removers meer gebruiken waardoor je op termijn ook weer wat geld bespaart.

De Eve Lom Cleanser is o.a. verkrijgbaar via de webshop van Lookfantastic Nederland.

Heb jij al een cleansing balm geprobeerd? 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?