web analytics

Event: Dyson Supersonic

Vorige week mocht ik naar Amsterdam voor de lancering van de Dyson Supersonic haardroger. Meestal ga ik niet zo ver voor een event tenzij het écht iets speciaal is. Ik zag deze haardroger al op internationale blogs verschijnen en mijn interesse was gelijk gewekt. Ik trok om half 6 ‘s morgens richting de Nederlandse hoofdstad voor dit leuke event. Kijk je mee naar mijn verslag?

Dyson Supersonic

Dyson is een merk dat iedereen wel kent. Je kent ze van de drogers in openbare toiletten én natuurlijk ook van hun krachtige stofzuigers. Tot grote verbazing hebben ze hun nu ook in de beautywereld gevestigd met de Dyson Supersonic haardroger. Ik mocht als blogger aanwezig zijn tijdens de lancering en tegen zo’n unieke lancering kon ik natuurlijk geen nee zeggen.

We werden hartelijk ontvangen op een práchtige locatie in Amsterdam. Toen we van het station naar de locatie werden gebracht kon ik al direct wegzwijmelen bij de mooie huisjes en prachtige grachten. Op de locatie stond heerlijk ontbijt te wachten waar vanalles lekker voorzien was. Tijdens dit uitgebreide ontbijt kregen we de nodige uitleg over de Dyson Supersonic haardroger. Zowel de ingenieur als professionele topkappers kwamen aan het woord.

Dyson Supersonic

Tijdens deze presentatie kregen we uitleg over deze unieke haardroger en wat de haardroger nu ook juist zo uniek maakt.Ik ben zelf natuurlijk niet zo technisch aangelegd maar gelukkig was de presentatie zeer duidelijk.

Het komt er op neer dat het grote verschil in de motor zit. Bij de meeste haardrogers bevindt de motor zich bovenin, bij het stukje waaruit de lucht komt. Hierdoor zijn de meeste haardroger vrij lomp en ongemakkelijk, omdat ze wat naar voor tilten door de zware motor. Bij de Supersonic is dat niet zo want hierbij bevindt de motor zich juist in het handvat. Hierdoor is de haardroger een pak lichter dan andere exemplaren én daardoor is hij ook makkelijker in gebruik.

De haardroger wordt ook gemiddeld 50°C koeler dan een normale haardroger, waardoor hij veel beter is voor gekleurd haar. Zeker bij geblondeerd en/of ontkleurd haar maakt het een heel verschil. Op langere termijn moet de kwaliteit van je haar dus beter worden maar ook op korte termijn zou je verschil moeten voelen. Je haar zou al gelijk na het eerste gebruik zachter moeten aanvoelen.

Dyson Supersonic

Na de fijne presentatie kregen we ook nog een demonstratie van internationale topkappers. Want zo’n technische uitleg is heel leuk maar als consument zijnde willen we het ding natuurlijk ook wel in werk zien. Er werden verschillende kapsels gecreëerd, van krullen en volume tot een normale brushing. Bij alle kapsels zag je wel degelijk een groot verschil want het haar zag er inderdaad zeer volumineus én zacht uit. Ook ik mocht eraan geloven en kreeg een hairstyling van Toni Kalin. Mijn haar is nog nooit zo volumineus geweest!

Nadat ik onder handen werd genomen was het event afgelopen en trok ik nog even Amsterdam in met mijn lieve collega’s Carina en Amélie. Daarna ging ik even terug langs de locatie om mijn haardroger op te halen. Ik ga hem snel uitproberen en dan mogen jullie sowieso nog een review verwachten. Bedankt aan Dyson en het PR bureau om dit geweldige event tot in de puntjes te regelen!

Lijkt de Dyson Supersonic haardroger jou wat? 

Share:

4 Comments

 1. Delphine De brouwer
  October 14, 2016 / 8:00 am

  Ik had al vaag iets gelezen daarover maar wist niet dat het als haardroger ging dienen. Eventjes 50 graden minder en toch zijn werk doen is inderdaad heel erg positief. Ik heb echt fluffy haar na het drogen omdat de lichtste stand soms al te warm is. Ik ben benieuwd naar de review.

 2. Rebecca
  October 14, 2016 / 9:44 am

  Oh heb al veel gelezen over deze haardroger. Het event zag er erg leuk uit. Zat zo te zien mooi in elkaar!

 3. October 14, 2016 / 10:04 am

  Oeh ben erg benieuwd naar deze haardroger. Event ziet er leuk uit!

 4. October 14, 2016 / 3:56 pm

  Wat leuk om te zien. Nu heb je me wel erg nieuwsgierig gemaakt naar de haardroger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?