Exclusieve merken die makkelijker te koop zijn in België

Als je kijkt naar alle beautymerken die in de VS te koop zijn, dan kun je meestal niet anders dan een vlaag jaloezie voelen. Gelukkig zijn we hier in de Benelux met een flinke inhaalbeweging bezig. Sinds kort zijn er een heleboel exclusieve merken makkelijker te koop in België.

Merken die je hier vroeger helemaal niet kon vinden of slechts een greep uit het assortiment, gelukkig vind je ze hier steeds vaker. Omdat nog niet ieder merk bekend is bij het brede publiek (dat niet de hele tijd op Youtube zit zoals ikzelf), leek het me wel leuk om een overzichtje te maken.

Dit zijn de exclusieve merken die sinds kort makkelijker te koop zijn in België:

Anastasia Beverly Hills

De producten van Anastasia zijn al jaren te koop in België, al kon je nooit het volledige assortiment vinden. Vooral haar wenkbrauwproducten waren makkelijk vindbaar maar daar bleef het dan ook bij. Geen lipsticks, eyeshadow palettes, Glow Kits of andere producten dus.

Gelukkig kun je álle mooie producten van het merk sinds kort terugvinden via de webshop Boozyshop. Boozyshop is een Nederlandse webshop maar ze verzenden razendsnel naar België aangezien ze hun pakjes over de grens afzetten zodat ze gelijk bij Bpost terechtkomen.

Bij Boozyshop vind je dus wél alle leuke Anastasia Beverly Hills producten waaronder:

Hourglass

Wist je dat De Bijenkorf België ook een zeer groot assortiment aan luxe make-up verkoopt? Zo verkopen ze ook het merk Hourglass, een merk dat je bijna nergens kunt vinden.

Hourglass staat vooral bekend om hun prachtige gezichtsmake-up. Hun Ambient Lightning poeders zijn echte cultklassiekers binnen de beautywereld aangezien je gezicht de mooiste, airbrushed finish geven die je je kunt bedenken.

Giorgio Armani make-up

De make-up van Giorgio Armani was vroeger wel al verkrijgbaar maar zeer beperkt. Zo kon je het enkel bij niche parfumerieën en bij Galeria Inno vinden, winkels zonder een webshop dus.

Gelukkig is het volledige Giorgio Armani assortiment tegenwoordig wél online te koop en dit zowel via de webshop van Douglas als via Lookfantastic Nederland. Beide webshops verzenden énorm snel naar België dus je kunt gelukkig snel genieten van je mooie Giorgio Armani make-up!

En ben je op zoek naar wat inspiratie voor de feestdagen? Bekijk de Giorgio Armani Kerstcollectie voor dit jaar dan zeker eens, ZO MOOI!

Too Faced

De tijden waarin je Too Faced alleen bij Sephora kunt vinden zijn gelukkig voorbij. Ik herinner me nog dat ik een tripje naar Parijs moest boeken oftewel mezelf blauw betaalde aan verzendkosten via de Franse Sephora website.

Gelukkig is het merk nu goed verkrijgbaar bij Douglas, een webshop die gratis verzending aanbiedt naar België. Bij Douglas vind je alle cultklassiekers van Too Faced zoals:

Zo zie je maar, we moeten in ons Belgenlandje echt niet meer onder doen voor de VS. Er zijn nog steeds een aantal merken die we hier (nog) niet kunnen krijgen maar de meeste merken zijn hier gelukkig wel al te koop.

Welk merk wil jij nog terugzien in België? 

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?