web analytics

Farsali Unicorn Antioxidant Lip Mask

Farsali is een merk dat de laatste jaren enorm populair is geworden via social media. Ze staan vooral bekend omwille van hun olie en primers, producten die je bij iedere grote Youtuber voorbij ziet komen.

Ik heb recent ook een product van het merk kunnen proberen, namelijk het Farsali Unicorn Antioxidant Lip Mask.

Deze lipmasker- en lipbalsemhybride is écht uniek waardoor ik het maar al te graag met jullie wou delen! Kijk je mee?

Wat maakt het Farsali Unicorn Antioxidant Lip Mask zo uniek?

Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende lippenbalsems op de markt. Ieder merk heeft wel een lippenbalsem of iets soortgelijks in het assortiment zitten.

Daarom is het als merk vrij moeilijk geworden om écht uniek uit de hoek te komen.

Farsali is een merk dat hier in ieder geval in geslaagd is want het Farsali Unicorn Antioxidant Lip Mask is een zeer speciaal product!

Farsali Unicorn Antioxidant Lip Mask

Anti-oxidanten

Wat dit product vooral zo uniek maakt is dat de formule boordevol anti-oxidanten zit.

Zo bevat de lipbalsem een groot aantal aan superfoods waaronder gojibessen (verstevigend), acaïbessen (rijk aan vitamine C en collageen) en blauwe bessen (werkt als anti-aging).

Mede dankzij deze anti-oxidanten krijg je dus een product dat de lippen op langere termijn mooier én voller zal houden en dus niet alleen tijdelijk voor wat extra verzorging zal zorgen. Het telt dus mee als een volwaardige stap binnen je huidverzorgingsroutine!

Verder is dit product ook volledig vegan, dierproefvrij en glutenvrij!

Farsali Unicorn Antioxidant Lip Mask

Masker vs lipbalsem

Buiten de voordelen op lange termijn zorgt het Farsali Unicorn Antioxidant Lip Mask natuurlijk ook voor verzachting en verlichting op korte termijn.

Al van het moment waarop je dit product aanbrengt voel je je lippen gelijk zachter en soepeler worden.

Je kunt het product als een normale lipbalsem gebruiken zoals je gewend bent. Het legt geen dikke, plakkerige laag zoals iets à la Vaseline zou doen.

Wel laat het product een dun, opvullend laagje achter dat alle rimpeltjes en scheurtjes op een natuurlijke manier opvult. Daarom is hij ook perfect om als primer voor je lipstick of lipliner te gebruiken.

Echter kun je het product dus ook als masker aanbrengen, zoals de naam al doet vermoeden.

Indien je dit wilt doen moet je gewoon een iets dikkere laag aanbrengen vlak voor het slapengaan. Laat het maskertje zitten doorheen de nacht en je wordt ‘s ochtends wakker met de meest verzorgde, plump lippen die je je maar kunt inbeelden.

Ik gebruik het product vaak als ‘gewone’ lipbalsem maar voor belangrijke momenten vind ik het heerlijk om het als een nachtmasker aan te brengen.

Het Farsali Unicorn Antioxidant Lip Mask is dus écht wel een fijn product. Helaas is het redelijk aan de prijs maar ik vind het het persoonlijk wel waard, zeker als je het af en toe als lipmasker gebruikt ‘s nachts.

Op die manier krijg je echt wel het volwaardige effect van dit product zonder dat je er snel doorheen gaat.

Zelf eens proberen?

Het Farsali Unicorn Antioxidant Lip Mask kost € 20,45 en is verkrijgbaar via Lookfantastic Nederland.

Heb jij al eens een lipmasker geprobeerd? 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

1 Comment

  1. Rachel
    July 25, 2021 / 11:01 am

    Wat een bijzonder product, je hebt er een mooie review van gemaakt.. ik ben nu toch wel nieuwsgierig geworden naar het product. Nog een fijn weekend verder 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?