Favoriet: Bo.Ho Green Make-up

Natuurlijke make-up en huidverzorging is bezig aan een opmars en dat is geheel terecht. De producten worden steeds beter en mooier én ook nog eens beter verkrijgbaar. Waarom zou je nog voor producten vol slechte ingrediënten gaan die op dieren getest zijn, als er ook een handig alternatief is? Vandaag wil ik Bo.Ho Green Make-up bespreken, een merk waar ik al jaren fan van ben maar dat nu ook exclusief te koop is bij Di. Kijk je mee?

Boho-1

Ik wil graag alle bekendere merken wat afwisselen met iets minder bekende merken. Als die minder bekende merken dan ook nog eens goed betaalbaar en milieuvriendelijk zijn, dan is dat al helemaal goed meegenomen. Daarom heb ik besloten om wat meer te vertellen over Bo.Ho Green Make-up.

Er zijn verschillende redenen waarom ik zo’n fan ben van Bo.Ho Green Make-up. Allereerst heb je het grote en uitgebreide assortiment van het merk, waarin iedere zijn keuze wel zal vinden. Je hebt producten voor het gelaat, voor de ogen, voor de lippen en zelfs voor de nagels. Ze hebben veel draagbare neutrale kleuren maar ook wat fellere kleuren, voor ieder wat wils dus!

Een goed merk heeft niet alleen veel producten in het assortiment maar de producten moeten natuurlijk ook goed zijn. Dat is bij Bo.Ho Green Make-up gelukkig het geval!

Hun bronzer gebruik ik echt al jaren en heb ik zelfs al opnieuw gekocht. Mijn originele review kun je hier op TPP terugvinden. Het is pas sinds kort dat ik ook bekend ben geraakt met al hun andere producten en ik vind ze even goed als de bronzer dus dat zegt al genoeg.

Boho-2

Kortom: Bo.Ho Green Make-up is een fijn betaalbaar merk dat de juiste waarden met zich meedraagt. Ben je dus nog op zoek naar een dierproefvrij merk dat niet al duur is, makkelijk verkrijgbaar en goed betaalbaar? Dan moet je zeker eens langs Di!

Mijn review van de bronzer kun je hier dus alleszins al teruglezen maar ook van alle andere producten volgen er zeker nog reviews. Hou TPP dus in de gaten voor meer!

Ben jij al bekend met dit merk? 

Share:

5 Comments

 1. Hanne
  August 11, 2016 / 11:45 am

  Ik kende het merk wel al, maar had er zelf nog nooit iets van aangeschaft. Super dat het nu ook bij DI verkrijgbaar is! Ik kijk al uit naar de reviews van de verschillende producten 🙂

 2. August 11, 2016 / 12:16 pm

  Ik kende het merk nog niet, ik ben benieuwd nu.

 3. Nienke Hilbrands
  August 11, 2016 / 12:18 pm

  Die bronzer ziet er prachtig uit!

 4. August 11, 2016 / 1:43 pm

  ik ken dit merk nog helemaal niet :3

 5. Saraya
  August 11, 2016 / 9:15 pm

  Ik ken dit merk maar heb er nog niets van uitgeprobeerd 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Looking for Something?