Favoriet: Human+Kind

Hier op The Pink Perfectionist zet ik mijn favoriete merken en producten graag in de kijker en dus ook wat minder bekende merken. Human+Kind is zo’n merk dat stilaan wel bekender wordt maar toch niet de buzz krijgt dat het verdient. Daarom wil ik vandaag wat meer vertellen over dit merk! Kijk je mee?

humankind-2

Human+Kind is een Iers merk met Nederlandse roots dat vriendelijkheid hoog in het vaandel draagt. Vriendelijk zijn voor jezelf en je huid maar ook voor anderen. De producten van Human+Kind zijn daarom natuurlijk én dierproefvrij omdat we voor de natuur ook best wat vriendelijker mogen zijn.

Wat mij zo aantrekt in hun producten is dat ze no-nonsense zijn en heel direct. Geen producten voor 300 verschillende huidtypes en fancy marketingclaims maar gewoon heerlijk to the point. Hun producten zijn zeer effectief en sterk geconcentreerd. Ze bevatten geen schadelijke of chemische ingrediënten waardoor ze ook goed geschikt zijn voor mensen met een gevoelige huid. Je krijgt dus allemaal goede en sterk geconcentreerde ingrediënten i.p.v. chemische opvulsels waar je huid allergisch op reageert. De producten bevatten ook geen synthetische geur-en kleurstoffen maar hebben stuk voor stuk wel een heerlijke geur, iets wat ik erg belangrijk vind in een product.

humankind-3

Ik heb inmiddels al een aantal producten in mijn stash en ik vind ze allemaal heerlijk. Stiekem vind ik dat best wel erg want het maakt mijn verzameldrang alleen maar groter, haha!

Van hun conditioners heb ik twee verschillende varianten in huis: de All-in-one Conditioner Sensitive Hair met Apple & Herbs (€ 8,00) en de All-in-one Conditioner All Hair Types met grapefruit (€ 8,00). Beide conditioners maken mijn haar lekker zacht en irriteren mijn hoofdhuid niet. Als je last hebt van een droge of gevoelige hoofdhuid moet je deze conditioners zeker eens proberen. Vooral de geur van die met grapefruit is zálig!

humankind-1

Ook heb ik nog een All-in one Hand+Elbow+Feet Cream (€ 8,00) in huis en dit is echt mijn lifesaver op reis. Het is een handige crème die je voor álles kunt gebruiken, waardoor je dus niet teveel verschillende tubes hoeft mee te sleuren. Hij bevat ook maar 50ml waardoor je hem dus mee in je handbagage mag nemen als je op citytrip gaat.

Ik gebruik deze crème op mijn voeten als ik een hele dag lang gewandeld heb op reis maar ook voor kloven is hij heel goed geschikt. Daarom gebruik ik hem vaak tijdens de wintermaanden, zowel op mijn handen als mijn voeten. De crème is niet vet, trekt snel in maar is gelukkig wel heel doeltreffend.

humankind-4

Ik ben echt fan van Human+Kind. De producten zijn budgetproof, goed verkrijgbaar, ruiken heerlijk, doen wat ze beloven én zijn ook nog eens cruelty free.

Je vindt de producten van Human+Kind bij verschillende webshops waaronder Cosmania.

Ben jij al bekend met de producten van Human+Kind?

Share:

3 Comments

 1. Annette
  October 24, 2016 / 3:16 pm

  Ja ik heb een keer de gezichtscreme van dit merk geprobeerd. Mooie producten hebben ze.

 2. Sara | MevrouwMiauw
  October 24, 2016 / 8:08 pm

  Deze producten klinken echt heerlijk. Ik ben vooral benieuwd naar de conditioners. Niet alle conditioners zijn geschikt voor mijn krullenbos, maar dit klinkt wel echt goed.

 3. Karlien - Polished Cats
  October 24, 2016 / 9:34 pm

  mm ik kende dit eigenlijk nog niet
  maar het klink best wel goed

  liefs
  Karlien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?