web analytics

Favoriet: Invisibobble

Ik schrijf hier op The Pink Perfectionist geregeld over haarverzorging maar zelden over hairtools. Toch is er een product waar mijn haar niet meer zonder kan en dat is de Invisibobble elastiek. Inmiddels heb ik al een jaar geen gewone elastiek meer gebruikt en in dit artikel vertel ik je graag waarom. Ook wil ik de nieuwigheden van Invisibobble verder toelichten in dit artikel. Als je benieuwd bent naar dé beste haarrekker van het moment, lees dan zeker verder.

Invisibobble

Door mijn lange haar doe ik mijn haar énorm vaak vast in een staart. Tijdens het sporten en tijdens het slapen moet mijn haar altijd vast zitten. Ook bij de warme temperaturen vind ik het wel prettig om mijn haar in een staart te doen. Vroeger had ik hier echt een hekel aan omdat ik vaak hoofdpijn kreeg door een te strakke haarelastiek. Dit soort elastiekjes waren ook zeer schadelijk voor je haar door het metaal dat erin zat én ze zorgden ook nog eens voor een lelijke knip. Bij de Invisibobble heb je daar geen last van!

Wat is een Invisibobble?

Zeg dus niet zomaar een haarelastiek tegen de Invisibobble want hij is echt veel meer dan dat. De Invisibobble is speciaal ontwikkeld om die knik in je haar tegen te gaan. Als je hem achteraf weer uit je haar haalt zie je dus niet dat je haar in een staart of knotje geweest is. Hij zet ook geen extra druk op mijn hoofd waardoor ik ook geen hoofdpijn meer krijg door mijn staart. Doordat er geen metaal in verwerkt is gaat hij dus ook niet zo schadelijk zijn voor je haar als een gewone elastiek.

Ik heb nogal een flinke en dikke bos haar waardoor elastiekjes snel groter worden en hun vorm niet behouden. Gewone haarrekkers durfden ook al wel eens losknappen als ik mijn haar in een staartje wou doen. De Invisibobble knapt niet en als hij uitzet kun je hem makkelijk weer kleiner te maken door hem in warm water te leggen. Hierdoor krijgt de Invisibobble zijn normale formaat weer. Je doet er dus echt wel lang mee.

Invisibobble

Verschillende soorten

Er zijn verschillende soorten verkrijgbaar binnen het Invisibobble gamma. Zo heb je de klassieke Invisibobble’s die je in verschillende kleuren kunt krijgen. Ik hou vooral van de Clear variant omdat je deze totaal niet ziet in je haar. Ook de lichtroze van de zomercollectie vind ik superschattig en draag ik graag!

Naast de Original heb je ook nog andere formaten. De Power Invisibobbles zijn speciaal gemaakt om extra veel grip te hebben. Ze zijn dus erg goed geschikt om tijdens het sporten te dragen. De Nano is de kleinste Invisibobble van de hoop. Deze is niet zo zeer bedoeld voor een staartje maar is juist bedoeld om mooie opsteekkapsels mee te maken. In de foto hieronder zie je een leuk voorbeeld.

Invisibobble is bij verschillende winkels en webshops te koop waaronder Bol.com en Ici Paris XL Nederland. Ze zijn niet supergoedkoop maar zoals ik eerder al zei, je doet er echt ongelofelijk lang mee.

Per verpakking krijg je drie rekkers en je kunt ze telkens weer opnieuw ‘redden’ door ze in warm water te stoppen. Ik doe soms een half jaar met 1 pakje en ik draag ze werkelijk iedere nacht. Je zult mij dus niet snel meer zonder zien!

Ben jij al bekend met de Invisibobble?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?