web analytics

Favoriet: Sisley Phyto-Eye Twist

Ik bespreek niet graag producten apart in een review maar als ik het wel doe, wees dan maar zeker dat het de moeite waard is. Dat is dus ook weer het geval met het Sisley Phyto-Eye Twist potlood in Havana, een mooi donkerbruin oogpotlood dat zijn geld meer dan waard is. Benieuwd naar dit product? Lees dan zeker verder.

Sisley Phyto-Eye Twist vs andere potloden

Dikke oogschaduwpotloden, het is toch vaak hit or miss. Meestal blenden ze wel mooi uit en kun je ze wel even als oogschaduwbasis gebruiken maar na een tijdje gaan ze toch weer in de plooitjes zitten, zelfs als je ze matteert met een oogschaduw. Ook in de waterlijn zijn ze meestal een ramp en daar houden ze dan ook bijna nooit langer dan een uur stand.

Daarom was ik zo blij toen ik de Sisley Phyto-Eye Twist ontdekte want serieus, dit is gewoon alles wat ik zoek in een potlood. Het is een zeer romig potlood dat zich makkelijk laat blenden maar eens het opdroogt blijft het echt muurvast zitten, waterproof zelfs. Je moet er dus vrij snel mee zin als je het wilt inwerken maar het resultaat is echt de moeite!

De kleur

Het Sisley Phyto-Eye Twist potlood in Havana heeft een diepbruine kleur met enorm veel pigment. Je kunt het zowel op de waterlijn als op het ooglid zelf gebruiken. Je kunt het als oogschaduw gebruiken maar ook gewoon als oogschaduwbasis om nog een ander kleurtje bovenop aan te brengen. Doordat het zo’n donkere kleur is gaat je oogschaduw echt van je oog afspringen.

De producten van Sisley zijn misschien wel wat aan de prijs maar dan krijg je ook wat. Ik denk serieus dat dit oogpotlood mijn Urban Decay 24/7 verslagen heeft! De mooie donkere kleur en het feit dat hij zo goed blijft zitten zijn echt factoren die me over de streep hebben getrokken. Zo’n waterproof oogpotlood ben ik nog nooit tegen gekomen en geloof me, ik heb er al genoeg getest.

Conclusie

Met dit Phyto-Eye Twist potlood heb je dus echt wel iets goed in huis. Zeker vergeleken met goedkopere potloden is dit echt wel een topproduct! Een mooie diepbruine kleur, fijn in gebruik én met een goede houdbaarheid. Het product is ook zeer zuinig in gebruik doordat je niet veel nodig hebt om een intense kleur te verkrijgen.

De Sisley Phyto-Eye Twist potloden kosten € 34,50 per stuk en zijn verkrijgbaar in 8 verschillende tinten. Ze zijn o.a. te koop bij de webshop van Ici Paris XL.

Wat vind jij van dit oogpotlood?

Amy

7 Comments

 1. October 14, 2015 / 8:44 am

  Oh wat mooi! Ik vind het echt een musthave! zeker in deze kleur!

 2. October 14, 2015 / 10:01 am

  Wat een mooie kleur en een goede pigmentatie!

 3. October 14, 2015 / 3:28 pm

  Wauw ik vind de kleur echt heel erg mooi.

 4. October 14, 2015 / 5:41 pm

  Lijkt me echt een heel fijn oogpotlood! De kleur ziet er zo intens uit! O ja, ik las juist dat je bij de finalisten van die wedstrijd van Knack bijzit, proficiat! (:

 5. Karlien - Polished Cats
  October 15, 2015 / 7:25 pm

  heel mooi kleurtje

  liefs
  Karlien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?