Favoriete bodymists voor de lente/zomer

Zodra het warmer wordt grijp ik altijd naar mijn bodymists. Ze zijn fris, luchtig en zijn gewoon veel aangenamer bij warmer weer. Inmiddels heb ik er al een aantal verzameld die ik maar al te graag met jullie wil delen. Kijk je mee?

Victoria’s Secret Aqua Kiss

Frisse geuren zijn echt mijn ding en deze Aqua Kiss behoort zeker tot die categorie. Het is zeker geen citrusgeur maar eerder een frisse bloemengeur. Dit komt door de geurnoten van de madeliefjes en fresia’s. De geur van de Victoria’s Secret mists is zo licht dat je ze zelfs onderling kan combineren. Deze is heerlijk op extreem warme dagen waarbij je niet teveel last wilt hebben van een sterk parfum.

Bath & Body Works A Thousand Wishes

Deze bodymist is iets zwaarder dan de rest in dit lijstje. Hierdoor is hij ook geschikt op koude en donkere dagen want eigenlijk kan deze geur altijd wel. Ik gebruik hem veel tijdens het najaar maar ook in het voorjaar spray ik hem geregeld op. Over de Body Cream van deze lijn had ik eerder al een review geschreven. De Cream ruikt exact hetzelfde als de mist dus voor een uitgebreide geurbeschrijving verwijs ik je door naar mijn blogpost!

& Other Stories Lemon Daydream

Als je mijn blog al van in het begin volgt is dit vast geen verrassing meer. Lemon Daydream van & Other Stories is al jaren een van mijn favoriete bodymists, zeker tijdens de zomer. Het is echt een typische citrusgeur maar niet op een kuisproduct manier (zoals meestal bij mij). Nee, dit is echt een sensuele en zware citrusgeur. De geurnoten zijn citroen, grapefruit, jasmijn, muskus en cederhout.

Bath & Body Works Beautiful Day

Appelgeuren probeer ik meestal te vermijden maar voor dit product maak ik graag een uitzondering. Beautiful Day ruikt naar frisse groene appels op een licht zoetige manier. De rest van de geurnoten wordt gevuld door bloemen waaronder madeliefjes, lelietje-van-dalen en pioenroos. Er bestaat een normale Fragrance Mist van deze geur maar ik heb de Diamond Mist. Deze is gevuld met shimmers en geeft echt een prachtige glans op de huid! Ik gebruik deze spray graag op mijn schouders als ik een mouwloze top aanheb, dit laat mijn schouderbladen beter uitkomen.

Dit waren een aantal van mijn favorieten die ik er geregeld bij pak. In de zomer ga ik altijd voor body mists, met uitzondering af en toe eens een eau de toilette. Eau de parfums vind ik veel te zwaar omdat ik liever iets luchtig heb bij warm weer. Zo’n body mist vind ik dan echt ideaal! Het is ook heerlijk om op de lakens te sprayen trouwens, zo ruiken deze ook lekker fris.

Wat is jouw favoriete geurtje in de zomer?

Share:

4 Comments

 1. Suzanne
  June 2, 2017 / 1:09 pm

  Bodymist is inderdaad echt heerlijk voor de zomer! Ik gebruik graag de mango variant van VS

 2. Britt
  June 2, 2017 / 4:14 pm

  Mijn favoriet is eigenlijk een zwaadere geur, maar hij ruikt zo ontzettend lekker dat ik hem het hele jaar door draag: L’ancôme La Nuit Trésor, maar van de Victoria Secret Bodymists ben ik ook een hele grote fan!

 3. Christine Lamot
  June 2, 2017 / 11:48 pm

  Ohhh zo leuk seg! Ik wil wel eens iets van Bath & Body works! Ik gebruik nu ook Victoria’s Secret 🙂

 4. Nienke Hilbrands
  June 3, 2017 / 12:50 pm

  Ik vind body mists altijd heerlijk voor de zomer! Vooral de VS en etos body mists gebruik ik veel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?