Favoriete eau de colognes en frisse geuren

Nu de lente eindelijk in het land is hou ik ervan om mijn frisse geuren weer boven te halen. Vooral van die typische eau de colognes en citrusgeuren vind ik echt super bij warmer weer!

Zo’n eau de cologne of zachte eau de toilette geeft gewoon gelijk zo’n zonnig en zomers gevoel waar je helemaal blij van wordt.

Daarom laat ik jullie vandaag een aantal van mijn favorieten zien die je écht eens moet proberen. Kijk je mee?

Roger&Gallet is zeker een van mijn favoriete merken als het op dit soort geuren aankomt. Ze zijn er gewoon zo goed in en elke geur die ik probeer is weer een schot in de roos. Deze twee die ik jullie hier laat zien heb ik dan ook al enorm vaak gebruikt!

De Roger&Gallet Feuille de Figuier is de laatste nieuwe toevoeging aan mijn stash. Hij is niet zo fris en waterig als de andere drie geuren in deze lijst maar toch lekker zomers genoeg om zeker te benoemen.

Ik schreef pas zelfs nog een uitgebreide review over de Roger&Gallet Feuille de Figuier!

In tegenstelling tot de Feuille de Figuier is de Roger&Gallet Extrait de Cologne Verveine Utopie wél heel erg fris en waterig. Dit is echt zo’n typische pittige en waterige geur die je gelijk een serieuze energieboost geeft. Het is de ideale mix tussen een typische eau de cologne en een echt parfum.

Ook bij Caudalie weten ze heel goed hoe ze lekkere frisse geuren moeten maken! Een van mijn favorieten van de afgelopen tijd is de Caudalie Eau Des Vignes Eau Fraîche.

Nog een andere favoriet van mij is de welbekende The Body Shop Fuji Green Tea Eau de Cologne. Sowieso is de hele Fuji Green Tea lijn een van mijn favoriete geurlijnen binnen The Body Shop. Dit is gewoon echt zo’n typische ouderwetse eau de cologne maar dan op een heel speelse en zomerse manier, zeker niet te oma-achtig zoals je bij sommige colognes wel eens durft hebben. Het is echt een hele frisse geur, perfect voor het warme weer!

Je ziet, ik heb inmiddels al een aantal van dit soort frisse geuren verzameld. Ik vind het gewoon zo fijn om zorgeloos te kunnen sprayen, zonder gelijk hoofdpijn te krijgen omdat het te sterk is.

Door alle frisse en bloemige elementen krijg je gelijk een zomers gevoel, zelfs als het buiten bewolkt is. Al deze geuren zijn gewoon zomer in een flesje en zeker de moeite waard om eens te besnuffelen!

Hou jij ook zo van frisse geuren?

Share:

1 Comment

  1. Nienke
    May 8, 2018 / 10:53 am

    Ja! Ik ben dol op frisse, fruitige en bloemige geuren. Die van The Body Shop heb ik ook, een heerlijk product.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?