Favoriete everyday nagellak

Er zijn zo van die momenten waarop je echt niet weet wat je op je nagels wilt en er ook niet over wilt nadenken. Ik ben iemand die bijna altijd nagellak draagt en soms is de inspiratie ver te zoeken. Daarom zijn er een aantal kleurtjes waar ik vaak op terugval als ik het even niet meer weet. Deze nagellak is goed van kwaliteit, blijft lang zitten en past bij verschillende outfits. Daarom wil ik jullie vandaag deze favoriete everyday nagellakjes laten zien.

Essie Ballet Slippers

Als je mijn blog al even volgt, dan komt dit vast niet als een verrassing. Essie Ballet Slippers is echt al jaren een van mijn favoriete lakjes en ik heb al meerdere flesjes versleten. Het is gewoon zo’n makkelijke en draagbare kleur die werkelijk altijd kan. Het is niet voor niets de favoriete kleur van de Queen!

Essie Romper Room

Romper Room is een andere klassieker van Essie die altijd wel kan. Waar Ballet Slippers echt neutraal is, gaat Essie Romper Room toch meer richting roze. Het is dus een heel zacht en lief babyroze kleurtje. De dekking van Romper Room is ook beter dan bij Ballet Slippers dus als ik mijn nagels wil lakken in 1 laagje, dan kies ik vaak voor deze.

OPI Coca-Cola® Red

Rood is voor mij ook zo’n kleur dat altijd wel kan. Ik draag sowieso alleen maar rood op mijn teennagels maar ook op mijn vingernagels vind ik het een geweldige kleur die overal bij past. Mijn absolute #1 is OPI Coca-Cola® Red. De kleur van Coca-Cola® is gewoon het ultieme rood voor mij omdat het niet te warm of niet te koel is. Dit lakje benadert de kleur echt perfect én is kwalitatief ook heel goed.

Chanel Rouge Noir

Op dagen dat het wat donkerder mag grijp ik vaak terug naar een van dé klassiekers in de nagellakwereld en dat is Chanel Rouge Noir. Prijsgewijs zou ik hem niet echt aanraden aangezien de houdbaarheid toch niet datgene is wat je van zo’n duur lakje verwacht. Maar die kleur, oh die kleur! Rouge Noir schreeuwt gewoon vrouwelijkheid en is echt perfect voor het najaar.

Yves Rocher Rose Camélia

Mijn trouwe lezers zagen het waarschijnlijk al aankomen maar een lijst met favoriete nagellak kon niet compleet zijn zonder Yves Rocher Rose Camélia. Het is een van de meest gebruikte lakjes in mijn stash. De dekking is perfect, de houdbaarheid is subliem en de kleur is gewoon ideaal voor iedere dag. Het is lekker roze maar ook weer niet te Barbie of te neon.

Ben je dus nog op zoek naar nagellak die je altijd kunt gebruiken? Dan moet je dus zeker eens naar deze vijf kleuren kijken. Voor mij werkt het alleszins al jaren en ik ben nog steeds groot fan van al deze nagellak!

Wat is jouw #1 everyday nagellak kleur?

Share:

2 Comments

  1. October 17, 2018 / 4:09 pm

    Echt hele mooie lakjes allemaal! Mij lijkt die van OPI heel erg fijn. Echt een hele mooie klassieke kleur.

  2. October 17, 2018 / 11:28 pm

    Wat leuk dat je hier een artikel over hebt gemaakt, thanks voor de inspiratie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?