web analytics

Favorieten juli/augustus 2023

Het is weer tijd voor een artikel vol favoriete producten! Ik koop, test en probeer natuurlijk enorm veel producten maar niet alles krijgt de eer om favoriet te zijn.

Daarom laat ik jullie in dit artikel mijn favorieten van het moment zien. Dit kunnen zowel nieuwe ontdekkingen als oudere herontdekkingen zijn.

Ben je benieuwd naar mijn favoriete producten van de afgelopen tijd? Lees dan zeker verder!

Natuurlijke deodorant van Wild

Wat is het toch lastig om een fijne deodorant te vinden die goed werkt maar tegelijkertijd ook vrij is van schadelijke stoffen! De laatste jaren komen er steeds meer onderzoeken naar boven die aanhalen dat het aanbrengen van aluminium zo kortbij de oksel- en borstklieren schadelijk kan zijn voor de gezondheid.

Daarom werd ik zeer enthousiast toen ik de natuurlijke deodorant van Wild ontdekte. Deze deodorant is volledig vrij van aluminium en andere schadelijke stoffen maar beschermt wel even goed als een klassieke deodorant. De producten zijn ook low waste aangezien je telkens nieuwe navullingen kunt kopen. Goed voor de natuur en goed voor je lichaam!

De producten van Wild kan je aanschaffen via de Wild webshop.

Cent Pur Cent Lipoil (Flower collectie)

Cent Pur Cent, het hypoallergene merk dat je bij de apotheek kan kopen, lanceerde recent twee nieuwe zomercollecties.

Binnen de Flower collectie zaten een aantal prachtige lipoils waaronder deze Camille. Deze lipoil hydrateert de lippen, verzorgt ze en laat de meest juicy glans achter waardoor je lippen gelijk ook een heel stuk voller lijken. Het plakt niet maar voelt juist lekker aan op de lippen waardoor je gewoonweg kunt blijven smeren.

Cent Pur Cent La Palette Sunshine

Binnen de andere zomercollectie van Cent Pur Cent vind je dan weer het La Palette Sunshine terug. Dit palette bestaat uit vijf verschillende oogschaduwtinten, variërend van mat tot shimmer.

De pigmentatie is heel erg goed en de oogschaduw laat zich ook heel makkelijk blenden op het oog. Met deze kleuren tover je ‘s ochtends vroeg een complete ooglook tevoorschijn zonder al te veel moeite. Zeker voor beginners is dit ook een heel fijn palette om mee te werken!

WONDR Overnight Repair Glow masker

Eerder vertelde ik jullie al over het WONDR Overnight Repair Glow Masker dat sinds kort echt m’n hart heeft gestolen. Natuurlijke ingrediënten, geen rommel en ook nog eens low waste.

Dit heerlijke masker breng je aan vlak voor het slapengaan en laat je een heel nachtje zitten zodat het extra goed z’n werk kan doen. Zo sta je ‘s ochtends op met een heerlijk zachte huid die straalt en helemaal klaar is voor make-up. Het kost bijna geen tijd en moeite maar het resultaat mag er wel zijn!

De maskers van WONDR zijn te koop via de WONDR.care website.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?