Favorieten juni/juli 2021

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat ik mijn favoriete producten met jullie deelde. Ik koop, test en probeer natuurlijk enorm veel producten maar niet alles krijgt de ‘eer van favoriet’.

Daarom laat ik jullie in dit artikel mijn favorieten van het moment zien. Deze producten hebben me de afgelopen tijd écht aangenaam verrast waardoor ik ze blijf gebruiken.

Ben je benieuwd naar mijn favoriete producten van de afgelopen tijd? Lees dan zeker verder!

OGX Brazilian Keratin Smooth Shampoo & Conditioner

Tijdens de zomermaanden vind mijn haar het altijd nodig om te gaan pluizen. Wat ik ook probeer, ik krijg mijn pluizende coupe moeilijk onder controle. Dat was toch het geval tot ik deze nieuwe pH-gebalanceerde shampoo & conditioner van OGX ontdekte.

Deze producten maken mijn haar ontzettend zacht én glad waardoor mijn haar niet alleen gezonder is maar ook nog eens gezonder oogt. Mijn rode haarkleur ziet er gelijk ook een heel stuk frisser uit dankzij deze producten!

Batiste Wonder Woman shampoo

Een andere nieuwe favoriet voor mijn haar is de Batiste Wonder Woman droogshampoo. Ik probeer mijn haar zo weinig mogelijk te wassen tijdens de zomer om mijn rode haarkleur zo lang mogelijk te sparen. Een goede droogshampoo is dus echt wel onmisbaar!

Deze nieuwe van Batiste ruikt heerlijk fris en is daarom perfect voor de zomer. Hij laat geen witte waas achter en is perfect om mijn haar op te frissen tussen twee wasbeurten door.

Kneipp Hydro Footcare

Tijdens de zomer en op vakantie wandel ik veel en ondanks dat mijn benen nu wel goed meewerken krijg ik nog steeds snel last van mijn voeten. Ze zwellen op, voelen warm aan en drogen ook gewoonweg veel sneller uit als ik veel wandel.

Daarom ben ik súperblij met de nieuwste Kneipp Hydro Footcare producten. Vooral de verzorgende crème is echt een geschenk uit de hemel. Deze crème verzorgt de voeten niet alleen maar verkoelt ze ook meteen. Dit is gewoonweg zálig als je ‘s avonds na een lange wandeling je schoenen uittrekt.

Dankzij deze producten voelen mijn voeten weer als nieuw!

Essence Skin Lovin’ Sensitive Concealer

Essence lanceerde recent hun nieuwste Skin Lovin’ Sensitive lijn, een make-uplijn die specifiek ontwikkeld werd voor mensen met een gevoelige huid. De producten bestaan dus uitsluitend uit ingrediënten die de (gevoelige) huid niet zouden irriteren.

Mijn favoriete product binnen dit nieuwe gamma is zeker weten de concealer. Deze concealer heeft een goede dekking maar voelt niet te dik of te plakkerig aan op de huid. Je kunt de concealer ook vrij makkelijk in de huid blenden zonder al teveel moeite.

Hij kost ook slechts € 2,89 dus hij heeft ook nog eens een zeer fijne prijs!

The Body Shop Cool Daisy Body Yogurt & Body Mist

Voor de zomer lanceerde The Body Shop twee exclusieve limited edition geurlijnen: Fresh Raspberry en Cool Daisy. Mijn persoonlijke favoriet is de Cool Daisy lijn omdat deze zo heerlijk bloemig ruikt (en best veel weg heeft van de Marc Jacobs Daisy parfums!).

Vooral de Body Mist en de Body Yogurt heb ik de afgelopen periode vaak gebruikt. Beide producten voelen heerlijk fris aan op de huid en laten zo’n fantastische geur achter, niet normaal. Als je dol bent op vrouwelijke en bloemige geuren moet je deze geurlijn echt even gaan proberen!

Dit waren mijn favorieten van de afgelopen tijd. Welke producten waren bij jou favoriet?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?