Favorieten van het moment (april 2021)

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat ik mijn favoriete producten met jullie deelde. Ik koop, test en probeer natuurlijk enorm veel producten maar niet alles krijgt de ‘eer van favoriet’.

Daarom laat ik jullie in dit artikel mijn favorieten van het moment zien. Deze producten hebben me de afgelopen tijd écht aangenaam verrast waardoor ik ze blijf gebruiken.

Dit waren dus mijn favoriete producten van de laatste maanden:

Boozyshop 14 pc Starter Makeup Brush Set

Het was alweer een tijdje geleden dat ik nog eens geïnvesteerd had in een nieuwe brush set. Mijn oude brushes begonnen stilaan te verslijten dus het werd hoog tijd voor een aantal nieuwe kwasten!

Ik koos voor de Boozyshop 14 pc Starter Makeup Brush Set, een fijne set die ontzettend veel verschillende brushes bevat. De kwasten zijn súperzacht, brengen je make-up fijn aan en verliezen ook geen haartjes.

Sinds ik deze set gekocht heb gebruik ik deze brushes altijd als ik me ga opmaken!

The Body Shop Lemon

Wie mijn blog al langer volgt had dit waarschijnlijk al wel voelen aankomen.

Ik was een gigantische fan van de The Body Shop Sweet Lemon producten en had op een bepaald punt zelfs 2 liter douchegel in huis. Tot The Body Shop de Sweet Lemon lijn uit hun assortiment haalde…

Gelukkig lanceerde The Body Shop recent een nieuw Lemon gamma en ik ben echt gék op deze producten. Er gaat gewoon niets boven die heerlijke frisse, schone geur van citroen.

De Lemon Protecting Hand & Body Lotion gebruik ik bijna iedere dag dus ik kan het zeker wel een grote favoriet noemen.

The Inkey List SPF30 Daily Sunscreen

Nu de zon weer volop gaat schijnen is het enorm belangrijk om de huid goed te beschermen, zelfs op minder zonnige dagen. Een goede zonnecrème is dus echt wel onmisbaar!

Ik ontdekte recent de The Inkey List SPF30 Daily Sunscreen. Deze zonbescherming bevat enkel en alleen maar veilige zonnefilters en heeft ook echt een SPF van 30.

Het product is licht getint waardoor je ook geen last krijgt van zo’n vette, witte waas op je gezicht. Dit is zeker een van de beste zonnecrèmes die ik al geprobeerd heb!

YSL Mon Paris review

Yves Saint Laurent Mon Paris Floral

Mijn favoriete geur van dit moment is niet perse een nieuwe ontdekking maar wel een herontdekking. Ik heb het over Yves Saint Laurent Mon Paris Floral, een van de meest perfecte geurtjes voor de lente.

Mon Paris Floral is vrouwelijk en delicaat maar tegelijkertijd ook lekker fris en speels. Het is gewoon de perfecte everyday geur die je voor iedere gelegenheid kunt gebruiken.

Dat is dan ook waarom ik deze geur iedere lente steevast weer bovenhaal!

Yves Saint Laurent Mon Paris Floral parfum review

Dit was dus een klein overzichtje van mijn favoriete producten van het moment. Voornamelijk veel huidverzorging en specialere producten want let’s face it: ik gebruik eigenlijk helemaal niet zoveel make-up op dit moment.

Dankzij deze hele C-situatie loop ik tegenwoordig vaker zonder make-up rond maar spendeer ik wel meer tijd en aandacht aan mijn huidverzorging. Daar is mijn huid zeker niet rouwig om! šŸ˜‰

Wat zijn jouw favoriete producten van het moment?

Share:

1 Comment

  1. April 7, 2021 / 8:23 pm

    ā€¢ Wat fijne momentjes heb je deze maand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?