Favorieten zomer 2019

De afgelopen maanden heb ik een heleboel nieuwe producten ontdekt die een zeer positieve indruk hebben nagelaten. Nu de zomervakantie stilaan op zijn einde loopt (boo!) leek het me het ideale moment een aantal zomerse ontdekkingen extra in de kijker te zetten. Dit zijn mijn favorieten van de zomer van 2019!

Tonymoly Double Essence cushion foundation

Natuurlijk begin ik mijn favorieten artikel met een aantal producten die ik gekocht heb in Zuid-Korea. Ik ben echt dól op K-Beauty dus ik heb me eens goed laten gaan toen ik in Seoul was. Het resultaat daarvan kun je terugzien in mijn Zuid-Koreaanse beauty shoplog.

Mijn absolute #1 favoriet de afgelopen tijd was de Tonymoly Double Essence cushion foundation. Ik heb deze foundation iedere keer gebruikt als ik mijn gezichtsmake-up deed.

Deze cushion is de allerbeste foundation voor mensen met een extreem droge huid. Hij accentueert geen velletjes maar hydrateert de droge huid juist door de toegevoegde serums!

Etude House Wine Party palette

Een andere favoriet uit Zuid-Korea is dit Etude House Play Color Eyes Wine Party palette. Dit palette stond al maandenlang op mijn wishlist en nu heb ik het eindelijk in huis.

Ik heb al zoveel gespeeld met dit palette en het verrast me iedere keer weer. Ik had nooit gedacht dat je zoveel unieke looks kon maken met een roodkleurig palette. Dit palette is mijn meest gebruikte palette van de afgelopen tijd.

Yves Saint Laurent Mon Paris Floral parfum review

YSL Mon Paris Floral parfum

Mijn meestgebruikte parfum van de afgelopen tijd is Yves Saint Laurent Mon Paris Floral. Lekker sterk zoals we van Yves Saint Laurent gewend zijn maar toch speels en floraal genoeg voor de zomerperiode.

Dit is gewoon zo’n heerlijk makkelijke geur die je altijd wel kunt opsprayen. Of je nu naar een feestje of een BBQ gaat of als je zelfs gewoon naar de supermarkt gaat. Deze geur kan werkelijk áltijd!

Kueshi Aloë Vera gel

In de Goodiebox Juni ontdekte ik een product waar ik inmiddels niet meer zonder kan en blijkbaar samen met mij nog vele anderen. Misschien heel verrassend maar ik heb het dus over de Kueshi Aloë Vera gel.

Deze gel was een absolute lifesaver voor mij bij iedere insectenbeet. Mijn bloedgroep is A+ en dat lijkt blijkbaar muggen aan te trekken. Ik heb al zóveel verschillende producten geprobeerd om mijn huid te kalmeren na een beet en niks helpt zo goed als deze gel van Kueshi.

Op de Facebookpagina van Goodiebox waren zelfs dames die aangaven dat deze gel hielp bij de jeuk van processierupsen. In ruilgroepen werd er dan ook stevig gezocht naar deze gels!

Zodra deze gel op is ga ik zeker een nieuwe tube aanschaffen want ik kan echt niet meer zonder dit product.

Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer 2-in-1 olie

Ik bruin echt tótaal niet van mijzelf en ik probeer ook gewoon om zoveel mogelijk uit de zon te blijven of me altijd met een SPF50+ in te smeren.

Daarom moet ik mijn bruine kleurtje dus hebben van een zelfbruiner. Deze Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer 2-in-1 olie was voor mij een van dé ontdekking van de zomer. Hij werkt lekker snel, is supermakkelijk in gebruik en geeft echt een natuurlijke teint. Niemand die ziet dat je zelfbruiner op hebt!

BONUS: Mijn favoriete nummer van dit moment

En om het artikel goed af te sluiten wil ik ook graag mijn favoriete nummer van dit moment delen. Moeilijk want op dit moment heb ik meerdere favorieten maar deze Chica van Chung Ha luister ik toch wel het vaakst. Enjoy!

Wat zijn jouw favorieten op dit moment? 

Share:

1 Comment

  1. August 13, 2019 / 1:34 pm

    Oeh, vroeger kocht ik echt wekelijks iets van Etude House! Nu alweer even geleden, maar het blijft een mooi merk. Dat palette lijkt mij dan ook erg fijn. Mijn favorieten vind ik lastig om te benoemen haha. Ik draag de afgelopen twee weken al nagenoeg geen make-up meer in verband met mijn vakantie. Alleen om wat nieuwe producten te testen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Looking for Something?