Spotlight: felle lipsticks

De zomer is vanaf deze week eindelijk in het land! Op het nieuws beweren ze zelfs dat er een hittegolf zit aan te komen dus hoera voor iedereen die thuisblijft. Bij lekker weer hoort een mooie felle make-up dus het leek me het ideale moment om wat leuke en felle lipsticks in de kijker te zetten. Felle kleuren frissen je hele gezicht op zonder dat je daarbij teveel make-up moet dragen. Beetje eyeliner, mascara, lipstick en je bent klaar. Dit is mijn selectie:

felle lipsticks

GOSH Flirty Orange – MAC Viva Glam Miley – Bourjois Colour Boost Peach On The Beach – MAC Costa Chic – Rimmel Lasting Finish Coral In Gold 

Oranje lipsticks zijn al een hele tijd in trend en ook dit seizoen blijft het een echte musthave. Ook koraalkleuren doen het ieder jaar weer zeer goed want met dit soort tinten ziet je ieder jaar wel goed, het is een zeer veilige klassieker. Roze zal ook nooit volledig uit beeld verdwijnen en daar ben ik maar al te blij om want hoe meer roze, hoe beter!

Ik heb een paar lipsticks uitgekozen in al deze categorieën. Dit zijn de swatches:

felle lipsticks

Laten we beginnen met de wat meer oranje tinten. Helemaal links zie je GOSH Flirty Orange, een aanwezige oranje kleur. Hier heb ik al een review over geschreven met lipswatches dus als je benieuwd bent, je vindt hem hier terug.

De middelste lipstick is Rimmel Lasting Finish in Coral In Gold en dat is echt wel een aanwezige kleur. Het is een feloranje lipstick met gouden shimmers. Gelukkig vallen de shimmers niet heel erg op maar zorgen ze wel voor een gezonde glans, precies alsof je lipgloss aangebracht hebt.

Rechts zie je mijn favoriet van deze rij en dat is Bourjois Colour Boost in Peach On The Beach. Officieel geen lipstick maar hij geeft zoveel pigment af dat ik hem wel mocht vermelden vind ik! Hij brengt makkelijk aan, blijft goed zitten en de kleur is prachtig.

felle lipsticks

Eindigen doen we met de twee rozigere tinten. Links zie je MAC Costa Chic, wat ook nog steeds een koraalkleur is maar die wel wat meer naar roze neigt dan de andere lipsticks. Rechts is mijn favoriete lipstick op dit moment en dat is MAC Viva Glam Miley, een knalroze kleur. Beide lipsticks blijven geweldig goed zitten en drogen de lippen niet uit.

Dit zijn mijn favoriete felle lipsticks voor de zomer! Ik vind ze echt ideaal om mijn gezicht wat meer in de kijker te zetten zonder dat ik al te veel moeite mot doen. Ideaal dus!

Draag jij soms felle lipsticks?

10 Comments

 1. Michaela
  June 29, 2015 / 7:12 am

  De oranje kleur vind ik super mooi! πŸ˜‰

 2. June 29, 2015 / 8:29 am

  Ik draag zelf meer en meer felle exemplaren. Voordien was ik meer van de safe nudes. Current favorites: Potent van EstΓ©e Lauder en Make Me Gorgeous van Mac. πŸ™‚ Uit jouw selectie vind ik Costa Chic er erg leuk uitzien!

 3. June 29, 2015 / 11:26 am

  Oeeiii die Bourjois Colour Boost in Peach On The Beach is mooi! <3

 4. June 29, 2015 / 11:33 am

  Hele toffe kleurtjes. Ik vind vooral de een na laatste heel erg mooi.

 5. June 29, 2015 / 4:26 pm

  Ik hou zelf ook van felle lipstick, maar ben dan weer niet zo van de oranje tinten… Zelf kies ik altijd voor roze of paars! πŸ™‚ Viva Glam Miley heb ik ook!

 6. June 29, 2015 / 4:40 pm

  Leuke kleuren πŸ™‚

 7. June 29, 2015 / 6:40 pm

  Oeh la la, Flirty Orange van Gosh vind ik prachtig! Echt zo’n kleurtje waar je in één slag verliefd op wordt, haha!

 8. Karlien - Polished Cats
  June 29, 2015 / 6:52 pm

  leuke lipsticks!
  ze zijn echt mooi

  liefs
  Karlien

 9. June 29, 2015 / 8:02 pm

  Ik hou van felle lipsticks! Ze doen zoveel voor een gezicht πŸ™‚ Momenteel ben ik dol op de Mac Viva Glam Miley, en Mac Impassioned.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?