web analytics

Fijne mascara’s voor je onderste wimpers

Met een beetje mascara aan de onderkant van je wimpers kun je je look naar een hoger niveau tillen. Het laat je ogen een stuk groter lijken als je ook onderaan mascara aanbrengt. Daarnaast maakt het je ooglook ook veel intenser.

Helaas is het vaak nog wel lastig om mascara aan de onderkant aan te brengen. Mascaraborsteltjes zijn vaak te groot waardoor je sneller vlekken krijgt of je prikt jezelf ook nog eens in je oog.

Daarom is het belangrijk om de juiste mascara te kiezen, liefst eentje met een klein borsteltje om je onderste wimpers goed aan te kunnen zetten.

Dit zijn alvast een aantal fijne mascara’s voor je onderste wimpers:

Clinique Lash Power Mascara (hier te koop)

De naam verklapt het eigenlijk al wel: met deze mascara kun je lekker veel power aan je wimpers geven.

Het borsteltje is heel erg klein en plat waardoor je iedere wimper makkelijk kunt voorzien van een likje mascara en waardoor hij dus ook ideaal is om op je onderste wimpers te gebruiken.

Daarnaast is de formule ook smudgeproof dus je mag er zeker van zijn dat je mascara prima op z’n plek blijft zitten!

De producten van Clinique zijn tevens ook erg goed geschikt voor mensen met gevoelige ogen of voor mensen die contactlenzen dragen.

Wet n Wild Megaslim Skinny Mascara Black (hier te koop)

Hou je van lekker veel volume en je wilt je onderste wimpers extra hard laten opvallen? Dan moet je deze Megaslim Skinny Mascara eens proberen.

Dankzij het superdunne borsteltje kun je iedere wimper perfect bereiken, ook op de onderkant. De verdikkende formule zorgt voor extra veel volume.

PIXI Lower Lash mascara (hier te koop)

PIXI heeft een unieke mascara die speciaal ontwikkeld werd voor de onderste wimpers.

Met het dunne, langwerpige borsteltje wordt het heel erg simpel om mascara op de onderste wimpers aan te brengen zonder dat je meteen het borsteltje in je oog krijgt.

Met dit borsteltje kun je makkelijk alle wimperhaartjes bereiken en ze voorzien van een stevige laag mascara om je blik extra te openen.

Dankzij de langhoudende formule mag je er ook zeker van zijn dat de mascara de hele dag perfect blijft zitten, zelfs op de onderkant van je oog!


Ben je dus nog op zoek naar de perfecte mascara om de onderkant van je wimpers stevig mee aan te zetten? Dan ben je bij deze producten zeker aan het juiste adres!

Dankzij de kleine, langwerpige borsteltjes ga je iedere wimper perfect kunnen bereiken zonder te morsen of vlekken achter te laten.

Probeer ze dus zeker eens uit als je het gevoel hebt dat je de mascara onder je ogen nooit 100% juist kunt krijgen!

Kende jij deze mascara’s al?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?