Fijne mascara’s voor je onderste wimpers

Met een beetje mascara aan de onderkant van je wimpers kun je je look naar een hoger niveau tillen. Het laat je ogen een stuk groter lijken als je ook onderaan mascara aanbrengt. Daarnaast maakt het je ooglook ook veel intenser.

Helaas is het vaak nog wel lastig om mascara aan de onderkant aan te brengen. Mascaraborsteltjes zijn vaak te groot waardoor je sneller vlekken krijgt of je prikt jezelf ook nog eens in je oog.

Daarom is het belangrijk om de juiste mascara te kiezen, liefst eentje met een klein borsteltje om je onderste wimpers goed aan te kunnen zetten.

Dit zijn alvast een aantal fijne mascara’s voor je onderste wimpers:

Clinique Bottom Lash Mascara (hier te koop)

De naam verklapt het eigenlijk al wel, de Bottom Lash mascara van Clinique werd speciaal ontwikkeld als mascara voor de onderste wimpers.

Het borsteltje is heel erg klein en plat waardoor je iedere wimper makkelijk kunt voorzien van een likje mascara.

Daarnaast is de formule ook smudgeproof dus je mag er zeker van zijn dat je mascara prima op z’n plek blijft zitten!

Wet n Wild Megaslim Skinny Mascara Black (hier te koop)

Hou je van lekker veel volume en je wilt je onderste wimpers extra hard laten opvallen? Dan moet je deze Megaslim Skinny Mascara eens proberen.

Dankzij het superdunne borsteltje kun je iedere wimper perfect bereiken, ook op de onderkant. De verdikkende formule zorgt voor extra veel volume.

Yves Rocher Vertige Longueur (hier te koop)

De Vertige Longueur mascara van Yves Rocher wordt niet specifiek verkocht als mascara voor de onderkant maar wordt er wel vaak voor gebruikt.

Deze mascara heeft een súperklein borsteltje waardoor je lekker precies kunt werken. Perfect om je onderste wimpers mee aan te zetten maar ook ideaal om mascara aan te brengen in je ooghoeken.

De mascara is verkrijgbaar in zowel zwart, bruin als blauw!

Givenchy Phenomen’Eyes (hier te koop)

Givenchy’s baanbrekende mascara Phenomen’Eyes heeft een gepatenteerde bolvormige borstel om elke wimper te definiëren.

Door het kleine bolvormige borsteltje kun je iedere wimper goed bereiken, zowel bij je bovenste als onderste wimpers.

Dankzij de langhoudende formule mag je er ook zeker van zijn dat de mascara de hele dag perfect blijft zitten, zelfs op de onderkant van je oog!


Ben je dus nog op zoek naar de perfecte mascara om de onderkant van je wimpers stevig mee aan te zetten? Dan ben je bij deze producten zeker aan het juiste adres!

Dankzij de kleine, langwerpige borsteltjes ga je iedere wimper perfect kunnen bereiken zonder te morsen of vlekken achter te laten.

Probeer ze dus zeker eens uit als je het gevoel hebt dat je de mascara onder je ogen nooit 100% juist kunt krijgen!

Kende jij deze mascara’s al?

2 Comments

  1. October 6, 2020 / 12:16 pm

    Lash Goals van Olcay Gulsen Beauty heeft twee borstels: een grote voor de bovenste wimpers en een kleine (met waterproof mascara) voor de onderste

    • October 6, 2020 / 1:03 pm

      Die kende ik nog niet! Klinkt wel als een handig concept!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?