web analytics

Fijnste zonnebrandcrèmes met SPF50

Je huid beschermen tegen de zon is zo ontzettend belangrijk. Het gaat huidveroudering tegen, vermindert de kans op de huidkanker en zorgt gewoon voor een betere gezondheid.

Ik bescherm mijn lichte huid liefst met zonnebrandcrèmes met SPF50. Met een SPF50 ben je zeker dat je op je allerbest beschermd bent.

Tegenwoordig zijn er zoveel zonnecrèmes op de markt maar niet iedere crème is even goed of prettig. Daarom zet ik in dit artikel de fijnste zonnebrandcrèmes met SPF50 op een rijtje.

Avène Fluïde Sport SPF50+ (shop hier)

De Avène Fluïde Sport met SPF50+ is ideaal voor mensen met een gevoelige huid die goed beschermd willen zijn tijdens het sporten.

Deze unieke fluïde is olievrij en kan gebruikt worden voor zowel het gelaat als het lichaam. Dankzij deze olievrije formule gaat het product geen witte, plakkerige laat achterlaten zoals een klassieke zonnecrème zou doen.

Het product werd dus speciaal ontwikkeld met sporters en fysieke activiteit in het achterhoofd. Daarom heeft Avène de formule zeer waterbestendig gemaakt.

Of je nu veel zweet, gaat surfen of last hebt van wrijving: met de Avène Fluïde Sport blijf je beschermd.

SVR Sun Secure Eau Solaire SPF50+ (shop hier)

Zonnecrèmes in watervorm zijn ideaal voor mensen die niet van vette, plakkerige zonnebrandcrèmes houden. Ze voelen lekker verfrissend aan op de huid, zijn niet plakkerig maar bieden toch een hoge bescherming zonder dat typische gevoel van een zonnecrème te hebben.

Dit zonnewater van SVR is de laatste tijd zeker een van mijn favorieten!

Deze unieke spray is volledig water-resistant en is ook goed bestand tegen zweet, zand en wrijving. Daardoor blijf je de hele tijd perfect beschermd en hoef je jezelf niet continu opnieuw in te smeren, al is dat bij deze spray zeker geen probleem omdat hij zo fijn aanvoelt op de huid.

Daarnaast is deze spray ook volledig biologisch afbreekbaar!

La Roche-Posay Anthelios XL SPF50+ Anti-Glim Dry Touch crème (shop hier)

Als je op zoek bent naar een fijne zonnebrandcrème voor het gelaat die niet glimt of plakt is deze van La Roche-Posay ideaal!

Deze crème heeft een hoge bescherming dankzij zijn SPF50 en beschermt niet alleen tegen verbranding maar ook tegen huidreacties en celbeschadiging door UV.

De crème heeft een ‘dry touch’ effect wat wilt zeggen dat de crème volledig mat is tijdens het aanbrengen en nadien ook mat blijft. Het lijkt precies een soort van matterende primer te zijn maar dan met een factor 50 er bovenop.

Perfect voor mensen die snel last hebben van een vette huid of voor de mensen die graag make-up aanbrengen bovenop hun zonnecrème.

Zo zie je maar: er zijn heel wat fijne zonnebrandcrèmes met SPF50 (of meer) op de markt. Met deze crèmes ben je verzekerd van een veilig dagje op het strand en het leukste is: ze zijn niet eens vervelend om aan te brengen.

Je hebt dus geen enkel excuus meer om jezelf niet goed in te smeren!

Welke zonnebrand gebruik jij?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?