web analytics

Filorga Optim-Eyes

Filorga is een merk waar ik altijd al heel benieuwd naar was. Ik heb er al veel over gelezen maar helaas had ik nog nooit een product van hun getest. Daarom was ik erg blij dat er eindelijk een Filorga product in mijn Deautybox zat. En niet zomaar een Filorga product, nee dan heb ik het over de Filorga Optim-Eyes oogcrème.

Ik heb natuurlijk alleen maar een sample kunnen testen maar ik heb hier dus wel vrij lang mee gedaan. Hij is ook vrij zuinig in gebruik dus ik hem goed uitgebreid kunnen testen. Lees verder voor mijn review van de Filorga Optim-Eyes oogcrème.

Allereerst wil ik zeggen dat ik toch wel aangenaam verrast ben door deze oogcrème. Ik heb vooral last van donkere kringen en soms van wallen, droogtelijntjes heb ik gelukkig geen last van. Ik gebruik al maanden de oogcrème van Plante System en die vind ik echt fantastisch, op 1 punt na: hij droogt m’n ogen énorm uit. Mijn concealer pakt vaak slecht omdat hij toch iets te sterk is. Deze Filorga crème droogt mijn ogen totaal niet uit.

Voor de donkere kringen is hij misschien niet zo goed geschikt als die van Plante System. Hij helpt wel degelijk maar het resultaat is niet zo dramatisch als bij mijn ooggel. Maar bon, nu zijn mijn donkere kringen nog steeds een pak minder én ik kan tenminste concealer dragen. Qua hydratatie is deze oogcrème namelijk perfect. Hij maakt mijn ogen niet te vet en gaat droogtelijntjes tegen.

Ook irriteren oogcrèmes mijn ogen vaak en krijg ik ‘s anderdaags nogal last van rode kringen en bultjes. Van de Optim-Eyes heb ik gelukkig geen last gehad, ik heb hem zonder problemen kunnen opmaken. Ik ben er dus vrij zeker van dat ik deze oogcrème nog full size ga aanschaffen. Hij geeft geen dramatisch resultaat maar wel de moeite waard voor mij.

De Filorga Optim-Eyes is te koop bij de apotheek waaronder o.a. bij Pharmamarket, een online apotheek die binnen België en Nederland verzendt.

Wat is jouw favoriete oogcrème? 

Amy
Share:

7 Comments

 1. April 22, 2014 / 6:51 am

  Het klint als een fijn product. Maar voor mij toch iets boven het budget alhoewel je er wel heel lang mee zult doen waarschijnlijk. 😉

 2. April 22, 2014 / 11:13 am

  ik ben er ook erg tevreden over, al vind ik hem toch naar de dure kant :s

 3. April 22, 2014 / 11:26 am

  Phoe, ik had deze niet in m’n DB zitten.. Jammer, want was er wel benieuwd naar! Gelukkig droogt ‘ie niet uit!

 4. April 22, 2014 / 11:28 am

  Pittig prijsje! Maar klinkt wel heel goed!

 5. April 22, 2014 / 11:59 am

  Poeh ik vind de prijs voor dat kleine beetje érg veel.

 6. beauties
  April 22, 2014 / 12:09 pm

  de sos van caudalie 🙂

 7. Ines
  April 28, 2014 / 9:13 am

  Ik kende hem nog niet, wel best duur 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?