web analytics

Filorga Time-Flash Express Smoothing Active Primer

Ik hou van producten die make-up combineren met wat huidverzorging. Zo krijg je het beste van twee werelden én je bent ook lekker snel klaar. Een goed voorbeeld hiervan is de Filorga Time-Flash Express Smoothing Active Primer.

De Filorga Time-Flash primer is een product dat je voor je make-up aanbrengt waardoor je foundation langer blijft zitten én alle poriën en rimpels worden opgevuld.

Klinkt natuurlijk als een fantastisch product maar werkt het ook echt? Je leest het in dit artikel!

Filorga Time-Flash primer

Wat is Filorga?

Filorga is een merk dat gebruik maakt van hun kennis van de ‘esthetische geneeskunde’. Het merk wil het werk dat de dermatoloog levert naar iedere badkamer brengen.

Zo zul je bij Filorga vooral veel producten terugvinden die ontwikkeld zijn om fijne lijntjes en rimpels aan te pakken, zoals een filler bij de dermatoloog of plastisch chirurg zou doen.

Een goed voorbeeld hiervan is de Filorga Time-Flash Express Smoothing Active Primer. Deze unieke primer zou als basis voor make-up moeten dienen en tegelijkertijd alle gaatjes en lijntjes opvullen.

Hoe werkt de Filorga Time-Flash Primer? 

De Filorga Time-Flash Express Smoothing Active Primer is een alles-in-een primer.

Het product bevat een uniek complex van vier verschillende ingrediënten waaronder een collageenbooster en hyaluronzuur. De collageenbooster gaat ervoor zorgen dat je huid meer collageen aanmaakt en dus minder snel rimpels zal krijgen.

Het hyaluronzuur in het complex zorgt dan weer voor de nodige hydratatie en verzorging waardoor je huid zachter wordt én je make-up mooier blijft zitten.

Verder legt de primer ook een soort laagje rond je poriën, rimpels en andere oneffenheden. Daardoor ziet je huid er echt súpersmooth uit en zal je make-up veel mooier en langer blijven zitten.

Conclusie

De Filorga Time-Flash Express Smoothing Active Primer is misschien niet al te goedkoop maar het product doet wel álles wat het belooft.

Het verzorgt de huid, vermindert op langere termijn rimpels en op korte termijn zorgt het er ook voor dat je huid er zoveel mooier uitziet.

Als je nog op zoek bent naar een fijn product uit de parfumerie om eens goed te splurgen maar je weet niet wat, neem dan zeker eens een kijkje naar de Filorga Time-Flash primer!

De primer kost rond de € 40,00 en is o.a. verkrijgbaar bij ICI PARIS XL België en Lookfantastic Nederland.

Welke primer gebruik jij?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?