First Aid Beauty Facial Radiance Pads review

Als je graag een stralende huid zonder grove poriën, droge velletjes of andere opvallende huidtextuur wilt is een goede scrub of peeling onmisbaar.

Zelf hou ik persoonlijk wel van een peeling aangezien dit snel en efficiënt werkt zonder dat je je huid fysiek pijn hoeft te doen. Een van mijn favorieten? De First Aid Beauty Facial Radiance Pads.

Met deze simpele pads ontdoe je je gelaat vrijwel meteen van die irritante dode huidcellen die we allemaal zo hard haten. In dit artikel vertel ik er graag meer over!

Wat zijn de First Aid Beauty Facial Radiance Pads?

Een peeling is de chemische variant van een scrub. Net als een scrub zorgt een peeling er voor dat dode huidcellen verdwijnen. Hierdoor komt de ‘gezonde’ en stralende huid weer tevoorschijn en wordt de huidtextuur beter.

Als je snel last hebt van een droge huid is het belangrijk om die dode huidcellen los te maken. Hierdoor ga je minder snel last hebben droge velletjes of een grauwe, vale huid.

Helaas is het scrubben of peelen van je huid vaak lastig als je naast een droge huid ook een gevoelige huid hebt. Een gevoelige huid reageert nogal snel op scrubs en (chemische) peelings.

Dit is waar de First Aid Beauty Facial Radiance Pads in het verhaal komen. Deze milde peeling kan dagelijks gebruikt worden en is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huidjes!

Hoe gebruik je de First Aid Beauty Facial Radiance Pads?

Het gebruik van de First Aid Beauty Facial Radiance Pads is zeer simpel, het kan bijna niet simpeler! Het enige wat je hoeft te doen is een van de pads gewoon over je gezicht heen halen na het reinigen.

Je mag dit zowel ‘s ochtends als ‘s avonds doen en dit zelfs dagelijks!

Mijn ervaring

Ik heb zelf natuurlijk een ontzettend gevoelige huid waardoor scrubben en peelen vaak niet evident is. Doordat dit product aanbevolen werd door dermatologen was ik wel zeer benieuwd geworden.

Ik heb de pads inmiddels een tijdje in gebruik en ik moet zeggen: het wérkt echt.

De pads beloven een zachtere huid met een betere huidtextuur (dus met minder opvallende poriën, kleine bultjes enz.) en ik merk dat deze peeling daar inderdaad bij helpt.

Door mijn gevoelige huid ben ik altijd sceptisch tegenover dit soort claims maar mijn huid reageerde dus gewoon goed op deze pads. Wel gebruik ik ze enkel ‘s avonds omdat dat voor mijn huid voldoende is.

Conclusie en verkrijgbaarheid

Moest je zelf ook last hebben van een gevoelige huid die slecht tegen een normale scrub kan, probeer dan eens zo’n peeling zoals deze te gebruiken. Het is mild genoeg voor je huid maar wel effectief genoeg om de huid weer opnieuw te laten stralen.

De First Aid Beauty Facial Radiance Pads zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 28 pads en 60 pads. Deze pads zijn o.a. verkrijgbaar via Lookfantastic Nederland.

Gebruik jij een peeling (of scrub)?

1 Comment

  1. July 24, 2020 / 2:35 pm

    Ik scrub allang niet meer met een fysieke scrub, ik gebruik altijd AHA/BHA als exfoliant en dat werkt super fijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?