web analytics

First Aid Beauty Pores Be Gone Mattifying primer review

Grove poriën, overtollig talg en mee-eters willen we natuurlijk allemaal wel verstoppen. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg producten die al deze kwaaltjes goed kunnen wegwerken. Een goed voorbeeld hiervan is de First Aid Beauty Pores Be Gone Mattifying primer.

Deze primer pakt al deze problemen zowel op korte als langere termijn aan dankzij zijn verzorgende ingrediënten.

Wil je graag meer te weten komen over deze First Aid Beauty Pores Be Gone primer? Lees dan zeker verder!

First Aid Beauty maakt geweldige primers. De First Aid Beauty Coconut Skin Smoothie Priming Moisturizer gebruik ik dan ook al járen met veel plezier.

De laatste tijd was ik echter op zoek naar een primer die net ietsje beter bij mijn vochtarme maar vette huid paste. Zo kwam ik terecht bij de First Aid Beauty Pores Be Gone primer.

Hoe werkt de First Aid Beauty Pores Be Gone primer?

De Pores Be Gone Mattifying primer is een primer die, zoals de naam al doet vermoeden, vooral grove poriën gaat opvullen. Hierdoor kun je hem dus zowel met als zonder make-up gebruiken.

Hij heeft ook een matterende formule die ervoor gaat zorgen dat je huid minder snel gaat glimmen doorheen de dag en dat je foundation meteen na het aanbrengen dus ook al een stuk matter oogt. Als je besluit om geen foundation aan te brengen matteert hij de natuurlijke huid ook bijna de hele dag.

Daarnaast bevat het product ook salicylzuur. Salicylzuur helpt onzuiverheden te bestrijden, de textuur te verfijnen en de poriën te minimaliseren voor een heldere en stralende teint.

Ook op langere termijn heeft de First Aid Beauty Pores Be Gone Mattifying Primer dus een goede werking op de vette huid met onzuiverheden.

Mijn review

Ik heb zelf last van een gecombineerde/vette huid. Ik heb voornamelijk last van grove poriën, een glimmende neus en droge wangen. Een goede primer dient er dus voor te zorgen dat mijn poriën minder opvallen maar mag tegelijkertijd mijn huid ook niet verder uitdrogen.

En dat doet deze First Aid Beauty Pores Be Gone Mattifying Primer gelukkig dus perfect!

Als ik deze primer gebruik merk ik meteen dat mijn huidtextuur veel gladder oogt. Ik heb precies minder veel putjes en bultjes en de huid lijkt over het algemeen veel egaler te zijn dan ze daadwerkelijk is.

De primer geeft dus ook een matterend effect en zorgt dat mijn meest vette plekjes niet verder gaan glimmen, ook niet doorheen de dag. Ondanks het feit dat de primer matterend werkt droogt hij mijn huid niet uit. Dit is bij de meeste matterende primers echter wél het geval dus ik ben blij dat deze dat niet doet.

Daarnaast geeft deze primer ook nog eens een fijn gevoel aan de huid. De meeste matterende primers zijn op basis van siliconen en geven zo’n dichtgeplamuurd gevoel. Dat heb je bij deze primer dus helemaal niet aangezien het echt een crème is en dus geen siliconeprimer.

Heb je net zoals ik dus ook een gecombineerde huid of heb je een erg vette huid? Dan moet je deze First Aid Beauty Pores Be Gone Mattifying Primer zeker een keertje proberen.

Hij egaliseert de huid, maakt je huid mooier, kan met of zonder foundation gebruikt worden en matteert de huid zonder deze uit te drogen. Meer kun je eigenlijk niet verwachten van een primer.

Heb je eerder een droge of sterk vochtarme huid? Dan is de First Aid Beauty Coconut Skin Smoothie Priming Moisturizer misschien eerder iets voor jou. Welke primer je ook zoekt, je vindt vast en zeker een geschikt product bij First Aid Beauty.

De Pores Be Gone primer en Coconut Skin Smoothie primer vind je beiden bij Lookfantastic Nederland.

Welke primer gebruik jij?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?